Horoscop Oana Hanganu pentru luni, 18 iunie 2018

 

oana-horoscop-18-iunieHoroscop Oana Hanganu pentru luni, 18 iunie 2018. Vibrația zilei de 18 este 9, cifra norocoasa, iar armonia dintre Soare și Lună ne ajută să ne exprimăm convingător, sentimentele și să comunicăm foarte bine cu cei din jur. În a doua parte a zilei, Luna ajunsă în zodia Fecioară ne va cere să punem accent pe muncă și pe sănătate.
Berbec:
Săptămâna va începe cu un armonios aspect format de Soare și Lună, aspect care va influența în mod pozitiv atmosfera din cuplu și relațiile nativilor cu copiii.

Taur
Taurii vor începe săptămâna cu dreptul pentru că luni pot primi un cadou valoros de la cineva din familie și, dacă sunt singuri, pot întâlni pe cineva special, prin intermediul unei rude sau al unui prieten apropiat.

Gemeni
Luni, 18 iunie, s-ar putea ca o rudă pe care nu au mai văzut-o de mult timp să le facă o vizită neașteptată sau s-ar putea ca nativii să plece, pe nepregătite, în călătorie pentru a lua parte la un eveniment de familie.

Rac

Săptămâna va începe cu un aspect armonios între Lună și planeta Uranus, care le poate aduce Racilor șansa de a-și face noi prieteni sau de a lua parte la evenimente speciale.

Leu
Ziua de luni, 18 iunie, cu Soarele aflat, încă, în zodia Gemeni și Luna aflată în zodia Leu, va fi potrivită pentru discutarea și stabilirea unor planuri de viitor împreună cu prietenii sau principalii colaboratori.

Fecioara
Luni, 18 iunie, va fi o zi excelentă pentru studii, examene și călătorii îndepărtate, iar cea de marți, va aduce o nouă ”dinamică” în relația de cuplu sau în relațiile profesionale.

Balanta
Ziua de luni, 18 iunie, le poate aduce Balanțelor succes la un examen sau rezolvarea unei probleme juridice ori administrative cu ajutorul unui prieten.

Scorpion
Săptămâna va începe cu un aspect armonios format de Soare și Lună, aspect care le poate aduce Scorpionilor o promovare la actualul loc de muncă sau o ofertă avantajoasă.

Sagetator
În plan financiar, Săgetătorii  nu ar trebui să aibă motive de nemulțumire: chiar de luni, aspectele astrale favorizează câștigurile financiare și promovarea la actualul job.

Capricorn:
Săptămâna începe cu un aspect astral favorabil călătoriilor alături de persoana iubită și de copii, dar și primirii de recompense la actualul loc de muncă.

Vărsător
Sentimental, le merge bine…

Pești
Familia este prioritatea nativilor în această zi de luni.