Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce solstițiul de vară pentru zodii.

oana-hanganu-horoscop-solstitiu-varaHoroscop Oana Hanganu:
Ce aduce solstițiul de vară pentru zodii
. În ziua de joi, 21 iunie 2018, Soarele va intra în zodia Rac, eveniment care marchează solstițiul de vară. Află ce au pregătit astrele pentru tine, în această zi specială.
În plan general, intrarea Soarelui în zodia Rac va îndrepta atenția noastră către familie, tradiții și valori autentice, iar prezența planetei Iubirii în zodia Leu ne va face mai ”demonstrativi” în iubire și mai dornici de a-i copleși cu atenții, declarații și cadouri pe cei dragi. 
Berbecii vor prefera să își petreacă ziua cu familia sau își vor face timp pentru a-și vizita prietenii foarte apropiați. Îndrăgostiții se vor gândi serios la căsătorie, iar nativii singuri ar trebui să nu stea în casă: de solstițiu, au șanse mari să întîlnească pe cineva special. În 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Berbecilor. Va fi o perioadă foarte bună și pentru cei care vor să se mute în casă nouă.

Taurii vor fi mai expansivi și mai dornici de socializare, nu vor rata nicio invitație și nicio călătorie în compania fraților sau a celor mai buni prieteni. În afaceri, ziua de solstițiu va fi norocoasă, iar la serviciu, problemele vor fi mai ușor de rezolvat. Relația nativilor cu șefii și colegii va fi armonioasă, iar negocierile, mai ușor de ”câștigat”. Soarele va intra în zodia Rac și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Comunicării, al afacerilor și al scurtelor călătorii din astrograma generală a Taurilor.

Gemenii se vor umple de bani! Soarele va intra chiar în ”casa Banilor” din astrograma lor și, timp de o lună de zile, îi va ajuta să obțină profitul sperat din afaceri sau mărirea de salariu meritată. Important este ca, în următoarea perioadă, nativii să nu se ”lase duși de val” și să nu pună în pericol bugetul familiei din cauza unor capricii. În cuplu, ziua de solsțițiu va fi potrivită pentru declarații și plimbări sub clar de lună. Cuvintele nativilor vor fi adevărate ”arme de seducție”.

Racii au o șansă extraordinară de a face schimbări majore în viață. Soarele va intra în zodia lor și, până în ziua de 22 iulie, când se va muta în zodia Leu, le va aduce Racilor o mulțime de oportunități pe care e bine să le valorifice la maximum. De regulă timizi și introvertiți, Racii vor ieși din carapace și vor ști să îi cucerească pe cei din jur. În ziua de solstițiu, Luna se va afla în sectorul Familiei din astrograma lor, iar relația cu părinții și copiii va fi prioritară.

Leii trebuie să profite de contextul astral din ziua solstițiului, când Soarele va intra în ”casa Secretelor și a trecutului” din astrograma lor, dar Luna va fi în casa Comunicării. Astfel, Leii pot primi informații confidențiale care le vor fi de mare ajutor în viitorul apropiat sau pot rezolva, cu sprijinul discret al unei persoane influente, o problemă personală. Discreția ar trebui să fie cuvântul de ordine și în viața lor sentimentală. Leii singuri pot avea parte de o aventură.

Fecioarele ar trebui să nu refuze invitația prietenilor și să își petreacă seara în oraș, în compania lor. Soarele va intra în ”casa Prietenilor” din astrograma lor și, timp de o lună de zile, îi va ajuta pe nativii Fecioară să își extindă cercul social. Cei care preferă, totuși, confortul de acasă, ar putea să devină vedete pe rețelele de socializare. Iar nativii singuri pot să își găsească, pe net, dacă nu jumătatea, măcar o iubire de-o vară. În cuplu, e vremea potrivită pentru planuri de viitor.

Balanțele se vor bucura de succes extraordinar în carieră dacă nu vor rata această zi cu adevărat magică. Soarele va intra în ”casa Carierei” din astrograma lor, planeta Venus le va armoniza relația cu prietenii și cu persoanele importante din rețeaua profesională, iar Marte le va motiva să își valorifice mai eficient talentul și creativitatea. În cuplu, orice tensiune va fi stinsă ”din fașă” pentru că Luna se va afla chiar în semnul Balanței și va aduce echilibru, armonie, afecțiune și, dacă e cazul, puterea de a ierta.

Scorpionii pot pleca într-o călătorie sau măcar își pot definitiva planurile de vacanță și își pot pune la punct toate detaliile legate de drum, cazare etc. De altfel, pentru ei, intrarea Soarelui în zodia Rac va însemna începutul unei perioade excelente pentru călătorii în străinătate și pentru afaceri cu persoane din alte țări. În plusm Scorpionii singuri se pot îndrăgosti de cineva de departe, dar pentru că Neptun, planeta Iluziilor, este retrograd în ”casa Iubirii”, e bine să fie prudenți…

Săgetătorii vor avea parte de o multă acțiune și pasiune în plan personal, iar din punct de vedere financiar, vor avea motive de mulțumire. Soarele va intra în zodia Rac și, timp de o lună de zile, va acționa în ”sectorul Banilor altora” din astrograma lor. Săgetătorii vor primi cadouri, sponsorizări, donații, finanțări. Dar sectorul amintit se referă și la intimitate, senzualitate și sex, așa că viața sentimentală a Săgetătorilor se anunță a fi una foarte… dinamică în următoarea perioadă.

Capricornii pot decide că a sosit momentul să se așeze la casa lor. Dacă au făcut, deja, acest pas, vor fi mândri de căsnicia lor sau vor avea puterea să spună, răspicat, ce nu le place și ce schimbări își doresc. Soarele va intra în zodia Rac și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma generală a Capricornilor. Iar în plan profesional, Soarele aflat în Rac îi va ajuta pe Capricorni să își consolideze rolul în orice parteneriat și afacere.

Vărsătorii vor fi în formă pentru că Soarele va intra în zodia Rac și în ”casa Profesiei și a sănătății” din astrograma lor. Timp de o lună de zile, îi va ajuta să rezolve eventuale probleme de sănătate, dar și să se afirme la locul de muncă ori să își găsească un job mai bun. Sau le va da curajul de a începe o afacere pe cont propriu. Un aliat le va fi și Marte, planeta Acțiunii, care se va afla în zodia lor până la toamnă. În plan sentimental, norocul le va surâde pentru că Venus, planeta Iubirii, se va afla în ”casa Iubirii” din astrograma lor.

Peștii vor trăi clipe de vis alături de partener sau, dacă sunt singuri, își pot întâlni sufletul pereche. Pentru ei, solstițiul de vară înseamnă intrarea Soarelui în ”casa Iubirii” din astrogramă. Timp de o lună de zile, Soarele le va aduce noi oportunități sentimentale nativilor singuri, iar celor care au un partener, optimism și afecțiune. Importantă va fi și relația nativilor cu copiii, pentru că sectorul Iubirii din astrogramă se referă și la copii. Va fi un moment special și ”benefic” și pentru Peștii care doresc să devină părinți.