Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: O zodie are parte de aventuri

oana-horoscop-sanziene2018Horoscop de Sânziene Oana Hanganu pentru Kfetele.ro. Duminică, 24 iunie 2018, e ziua de Sânziene. O zodie are parte de aventuri, alta preferă confortul de acasă, alături de partener. Află cum ce au pregătit astrele pentru zodia ta! Citește previzunile completeBERBEC

Berbecii vor avea parte de o zi perfectă alături de persoana iubită. Venus, planeta Iubirii, se va afla în ”casa Iubirii”, iar Luna și Marele Benefic Jupiter, în sectorul intimității și senzualității. Chiar și în relațiile care dădeau semne de ”oboseală”, pasiunea se va putea reaprinde, iar seara va fi una de neuitat. Nativii singuri ar trebui să ”iasă în lume” pentru că, în acest fel, au șanse mari să întâlnească pe cineva special.

 

 

TAUR

Taurii vor prefera confortul de acasă, în compania partenerului de viață sau vor alege să petreacă o romantică duminică ”în doi”. De Sânziene, Luna și Marele Benefic Jupiter vor forma un aspect armonios în sectorul Mariajului din astrograma Taurilor, așa că ziua va fi perfectă și pentru nunți sau pentru cereri în căsătorie. În ceea ce îi privește pe Taurii singuri, aceștia își pot întâlni viitorul partener de viață prin intermediul unor rude sau cu ocazia unui eveniment ori a unei călătorii într-un loc ce are o puternică încărcătură spirituală.

 

 

GEMENI

Gemenii vor face mai mult decât declarații pentru a-și impresiona partenerul. De exemplu, vor găti sau vor merge, cu noaptea în cap, la cumpărături pentru ca persoana iubită să poată lenevi, în pat, până mai târziu. Unii Gemeni vor primi vești bune legate de carieră și sărbători victoria alături de prieteni. Nativii singuri vor avea chef de ducă sau își vor consuma energia la sală sau plimbându-se prin parc.
RAC

Racii vor fi favorizați de astre: Soarele se va afla în zodia lor, iar Luna (care îi patronează) și Marele Benefic Jupiter, în ”casa Iubirii” din astrogramă. Ziua de Sânziene va fi perfectă pentru poezii de dragoste, șampanie, serenade și plimbări sub clar de Lună. Iar Racii care își doresc să devin părinți, ar trebui să nu rateze această conjunctură astrologică favorabilă. Cei care au copii, vor exagera cu răsfățul și le vor îndeplini celor mici toate dorințele.

 

LEU

Leii vor lua parte la un eveniment de familie, își vor vizita părinții sau vor petrece ore în șir, cu aceștia, la telefon, depănând amintiri și vorbind despre câte-n Lună și în stele. În cuplu, Leii vor discuta despre (încă) un copil pentru că prezența planetei Jupiter în sectorul Casei și familiei din astrograma lor îi face să dorească o familie numeroasă și o casă mai mare.

 

 

FECIOARĂ

Fecioarele vor avea chef de povestit și, dacă partenerul va fi prea ocupat sau obosit să îi asculte, își vor suna prietenii și ”vor bea cafeaua” cu aceștia, la telefon, dis-de-dimineață. Sau vor pregăti cea mai simplă, bună și ”rapidă” prăjitură și vor pleca, val vârtej, să își viziteze frații sau vecinii. Spre seară, Fecioarele ar putea opta pentru o scurtă călătorie sau pentru vizionarea unui film împreună cu persoana iubită. Nativii singuri vor fi tentați să își sune un fost partener și chiar să facă primul pas spre împăcare.

 

 

BALANȚA

Balanțele vor avea parte de ”sare și piper” în viața personală, de vreme ce planeta Pasiunii se află în ”casa Iubirii”, dar și de noroc în plan financiar, de vreme ce Luna și Marele Benefic Jupiter se află în ”casa Banilor” din astrograma lor. Ziua de duminică va fi excelentă pentru Balanțele care se dedică unui proiect profesional sau se înscriu într-o competiție. Chiar și una sentimentală… Pentru nativii singuri, ziua va fi cu noroc dacă nu-și vor plânge de milă în fața televizorului. Uneori, chiar și o simplă plimbare poate fi ”prilej de întâlnire cu destinul”.

 

SCORPION

Scorpionii vor atrage toate privirile și asta le va conveni de minune. Marele Benefic Jupiter și Luna se vor afla chiar în zodia lor și le va amplifica farmecul și magnetismul personal. Acolo unde vor merge, toată lumea le va face pe plac, iar acasă, partenerul îi va ”redescoperi” și, chiar dacă nu va recunoaște asta, se va reîndrăgosti de ei. Nativii singuri își vor putea întâlni sufletul-pereche sau vor da încă o șansă unui fost partener. .

 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi pune la cale noi afaceri cu vechi prieteni sau vor recupera o datorie și se vor grăbi să se răsfețe, cumpărându-și ceva frumos. În cuplu, nu vor exista prejudecăți sau tabu-uri, iar ziua va fi perfectă pentru noi experiențe sau pentru călătorii în doi. Nativii singuri vor avea spirit de aventură sau aventuri sentimentale, iar unii dintre ei se vor lăsa atrași în relații cu persoane interesate să investească în viitorul lor..

 

 

CAPRICORN

Capricornii vor hotărî nu doar agenda familiei, ci și agenda grupului de prieteni și nimeni nu va încerca să facă vreo schimbare, pentru că totul va fi bine pus la punct. Nativii  Capricorn își vor lua rolul de ”șefi de trib” în serios și, la sfârșitul zilei, toată lumea se va declara mulțumită. Partenerul de viață se va lăsa alintat, copiii se vor bucura de surprizele pregătite, iar prietenii vor veni însoțiți de prietenii lor și, uite-așa, ”cercul social” al nativilor se va extinde considerabil.

 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii îi cuceresc pe cei din jur cu optimismul lor molipsitor, iar invitațiile nu se vor lăsa așteptate. Dar, pentru că și familia va dori să petreacă ziua în compania lor, va fi greu pentru nativi să împace pe toată lumea. Dacă sunt invitați la un eveniment oficial sau legat de carieră, ar fi bine să nu rateze ocazia de a fi remarcați de persoane importante.

 

PEȘTI

Peștii vor pleca în vacanță sau vor călători, simbolic, pe alte meleaguri: vor căuta pe net informații despre cultura altor popoare sau vor testa deliciile unor bucătării tradiționale. În plan personal, vor fi favorizați de prezența Soarelui în ”casa Iubirii” din astrogramă, iar prezența planetei Comunicării, Mercur, în același sector îi va ajuta să își exprime, convingător, sentimentele. .

Citește horoscopul complet pe www.kfetele.ro!