Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, Balanță

oana-horoscop-2506-107-BALANTABalanțele își schimbă atitudinea față de cei dragi și nu mai trec, orice, cu vederea. Chiar și în relația cu copiii devin mai autoritare. În cuplu, gelozia poate provoca probleme. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Balanță anunță o perioadă în care atenția nativilor se va îndrepta către casă și familie, iar mulți nativi își vor schimba locuința sau se vor căsători.

Iar toate acestea, pentru că Luna Plină din ziua de joi, 28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și în sectorul Casei și al familiei din astrograma Balanțelor.  Dar cum în același sector se află și planeta Saturn, s-ar putea ca Luna Plină să aducă mai multe responsabilități ale nativilor față de o rudă.

Săptămâna va începe cu un aspect tensionat format de Venus și Jupiter, aspect care ar putea însemna certuri cu un prieten din cauza banilor sau nemulțumiri ale nativilor legate de profitul pe care îl obțin dintr-o afacere. Tocmai de aceea, eventualele negocieri ar trebui să aibă loc marți, când contextul astral este mai favorabil.

Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lui august, va afecta viața sentimentală a Balanțelor sau relația lor cu copiii.

În viața sentimentală ar putea fi reactivate vechi tensiuni. Sau nativii care se simt ”sufocați” de iubirea și gelozia partenerului vor decide că e mai bine pentru ei să aleagă despărțirea. Deși patronate de Venus, planeta Iubirii, și foarte îngăduitoare -de obicei- cu cei dragi, Balanțele nu vor mai trece totul cu vederea nici în ceea ce îi privește pe copii.

În ziua de vineri, 29 iunie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în zodia Leu și va influența în mod pozitiv sectorul Prietenilor din astrograma Balanțelor. Acestea își vor face noi prieteni sau vor lucra la noi proiecte profesionale cu prieteni vechi.

Prezența planetei Mercur în zodia Leu le va ajuta și pe Balanțele care vor să fie mai ”prezente” pe rețelele de socializare și mulți nativi singuri își pot întâlni, astfel, sufletul-pereche.

 

Horoscop realizat pentru http://www.huff.ro