Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, Fecioară

oana-horoscop-2506-107-FECIOARĂFecioarele au parte de împliniri în plan sentimental sau primesc vești bune legate de copii. Nativii singuri înțeleg unde au greșit în vechile relații și ce așteptări au, cu adevărat, de la un partener. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Fecioară anunță împliniri în plan sentimental, dar și responsabilități suplimentare față de copii sau vești bune pentru nativii care doresc să devină părinți.

Toate acestea pot fi aduse de Luna Plină din data de 28 iunie, care va avea loc în zodia Capricorn și în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma generală a Fecioarelor.  Luna Plină de joi va fi un moment important și pentru nativii singuri. Cei care nu-și întâlnesc sufletul pereche, vor înțelege mai bine unde au greșit în vechile relații și ce așteptări au, cu adevărat, de la un partener.

Săptămâna va începe, însă, cu un aspect tensionat format, luni, 25 iunie,  de Venus, planeta Iubirii și planeta Jupiter, aspect care poate provoca certuri în cuplu sau certuri între nativi și copii. Din fericire, marți, 26 iunie, situația se va calma.

Atunci, planeta Venus va fi în armonie cu Luna și această ”conjunctură” va aduce mai multă sensibilitate iar multe cupluri își vor aminti, cu drag, de perioada de început a relației sau vor discuta, deschis, despre problemele lor.

Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lunii august, va afecta ”casa Profesiei” din astrograma Fecioarelor. Nativilor li se recomandă să își ”dozeze” ambiția și să se pregătească pentru o perioadă în care vor munci mai mult pentru a fi apreciați sau în care își vor găsi mai greu un alt job. Așadar, acum nu este o perioadă potrivită pentru demisii ori alte decizii radicale.

Vineri, 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu și, împreună cu Soarele aflat în ”casa Prietenilor” din astrogramă,  le va ”mobiliza” pe Fecioare să plece în călătoriile la care visează de mult timp sau să se întâlnească mai des cu prietenii.

Horoscop realizat pentru http://www.huff.ro