Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, Gemeni

oana-horoscop-2506-107-GEMENIGemenii care au de susținut examene trebuie să nu se bazeze pe ”baftă”, iar cei care călătoresc în străinătate trebuie să verifice toate detaliile legate de acte și relația cu autoritățile. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Gemeni anunță un început de săptămână mai tensionat la serviciu, așa că nativilor li se recomandă să își programeze întâlnirile mai importante nu luni, ci în cursul zilei de marți.

Marți, 26 iunie, Luna aflată în ”casa Profesiei” va fi în armonie cu planeta Venus, aflată în sectorul Comunicării, iar tensiunile vor putea fi evitate mult mai ușor.

Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lui august, va afecta sectorul Străinătății din astrograma Gemenilor. Din acest motiv, Gemenii care călătoresc în străinătate trebuie să verifice atent toate detaliile înainte de plecare, în special cele care țin de acte și relația cu autoritățile. În același timp, ei trebuie să fie mai selectivi atunci când își aleg partenerii de afaceri.

Joi, 28 iunie, va fi Lună Plină în zodia Capricorn. Aceasta le va aduce vești bune Gemenilor care au nevoie de credite sau ocazia de a întâlni persoane interesate să investească în proiectele lor, caz în care nativii trebuie să nu-și facă iluzii prea devreme. Tot în Capricorn se află și Saturn, planeta restricțiilor, motiv pentru care promisiunile care li se fac vor fi respectate, dar cu întârziere sau cu dificultate.

Vineri, 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu, unde se află și planeta Iubirii, Venus. Astfel, ultima parte a săptămânii va fi potrivită pentru călătorii sau întâlniri de afaceri, pentru distracție cu prietenii apropiați și pentru multe vorbe de iubire în cuplu.

În același timp, Venus și Mercur vor fi aliații Gemenilor singuri. Aceștia vor fi fermecători și convingători chiar de la prima întâlnire cu persoana de care se vor îndrăgosti (au șanse mari să fie ”nimeriți de Cupidon”!)

Totuși, în weekend, tensiunea dintre Luna și planeta Mercur (care îi patronează pe Gemeni) este un avertisment pentru nativii care au de susținut examene: să nu se bazeze prea mult pe ”baftă”, ci să fie foarte bine pregătiți!

 

Horoscop realizat pentru http://www.huff.ro