Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, Leu

oana-horoscop-2506-107-LEU.jpgLeii sunt luați prin surprindere de unele schimbări de la serviciu. S-ar putea ca schimbările să le rănească orgoliul, dar Soarele va intra ”pe strada” lor în 22 iulie. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Leu le recomandă nativilor să își facă mai mult timp pentru familie și, ”asaltați” de problemele de serviciu, să nu își neglijeze sănătatea.

În ziua de luni, 25 iulie, ”goana după succes” în carieră îi poate face pe mulți Lei să ignore problemele unei rude sau să lipsească la un eveniment de familie, iar tensiunile se vor atenua abia în a doua parte a zilei de marți.

Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lui august, va afecta ”casa Mariajului și parteneriatelor” din astrograma generală a Leilor.

Marte retrograd poate amplifica vechi tensiuni existente în cuplu sau în relația nativilor cu partenerii de afaceri sau îi poate determina pe unii nativi să se gândească la despărțire și chiar să facă primul pas către așa ceva. Totuși, în cazul unei despărțiri, partenerii pot reveni asupra deciziei în lunile septembrie-octombrie.

Joi, 28 iunie, va fi Lună Plină în Capricorn. Aceasta le poate aduce Leilor responsabilități suplimentare la locul de muncă, dar nu neapărat și beneficii pe măsură. Și chiar dacă sunt nemulțumiți, Leii ar trebui să nu ceară, acum, o mărire de salariu sau să își dea demisia. Șansa va fi de partea lor după data de 22 iulie, Când Soarele va intra în zodia Leu.

Vineri, 29 iunie, planeta Mercur va intra în Leu, unde se află, deja, Venus, planeta Iubirii. În plan sentimental, această ”combinație astrală” îi va avantaja pe Lei. Chiar și pe cei singuri!

În weekend, pot fi luați prin surprindere de schimbări anunțate la locul de muncă, schimbări care ar putea să le rănească orgoliul. E bine să nu se certe acum cu nimeni și să nu ia, încă, nicio decizie pe termen lung. Venus este în zodia lor și îi susține, dar momentul acțiunii încă nu a venit.
Horoscop realizat pentru http://www.huff.ro