Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, Rac

oana-horoscop-2506-107-RACRacii nu se pot baza pe cei din jur, iar bugetul personal trebuie administrat cu atenție. Norocul nu le lipsește, dar principala sursă de venit rămâne munca proprie. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă în care nativii nu se pot baza prea mult pe alții, dar nici nu au nevoie! Soarele se află, deja, în zodia lor din data de 21 iunie, iar în ”casa Banilor” obținuți din munca proprie, se află Micul Benefic Venus.

Mai mult, în ziua de vineri, 29 iunie, în ”casa Banilor” din astrograma Racilor va intra și planeta Afacerilor, comunicării și călătoriilor, Mercur. Până atunci, Mercur se va afla, împreună cu Soarele, chiar în semnul Racilor și îi va ajuta pe nativi să comunice excelent cu cei din jur.

Totuși, comunicarea nativilor cu persoana iubită sau copiii poate fi tensionata în ziua de luni, când banii vor fi ”prilej de gâlceavă”, dar marți, situația se va rezolva.

Miercuri, 27 iunie, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și, până la sfârșitul lui august, va afecta ”casa Banilor altora” din astrograma Racilor. Nativilor li se recomandă mai multă grijă în administrarea bugetului personal, pentru că banii pe care îi cer sau îi așteaptă de la alții (de genul împrumuturi, prime, bonusuri etc) vor veni mai greu sau după multe demersuri.

Joi, 28 iunie, va fi Lună Plină în zodia Capricorn, moment de împlinire în cuplu sau noi propuneri de colaborare în plan profesional. Totuși, în cazul partenerilor care, până acum, au adunat motive de nemulțumire legate de partenerul de viață, Luna Plină poate fi momentul potrivit pentru stabilirea unor noi reguli și limite în relație.

Vineri, 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu și îi va ajuta pe Raci să își mărească veniturile, în special printr-un job suplimentar.

Pentru weekend, așa-numita ”conjuncție” formată de Lună (care îi patronează pe nativii Raci) și Marte, planeta Pasiunii, anunță o ”revigorare” a vieții de cuplu iar pentru cei singuri, o posibilă aventură.

 

Horoscop relizat pentru http://www.huff.ro