Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie 2018, Taur

oana-horoscop-2506-107-TAURTaurii s-au săturat să rezolve, singuri, problemele administrative și gospodărești, dar, când cer ajutorul, trebuie să nu uite că ”tonul face muzica”. Regula este valabilă și în relațiile de muncă. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Taur anunță posibile tensiuni între nativi și partener din cauza unor rude sau din cauza unor probleme strict administrative, pe care aceștia s-au săturat să le rezolve singuri.

Dacă vor să îl convingă pe partener să se implice mai multe în astfel de ”chestiuni”, ar fi bine să îi ceară ajutorul în cursul zilei de marți, 26 iunie. Totuși, ar trebui să nu uite că nu doar cuvintele contează. ”Tonul face muzica”!

Din ziua de miercuri, 27 iunie, Marte, retrograd în zodia Vărsător, va afecta sectorul Carierei din astrograma Taurilor. Marte va fi retrograd până la sfârșitul lui august și le va cere nativilor prudență în relațiile de muncă (în special în cele cu șefii), pentru a nu-și ”tăia, singuri, craca de sub picioare”.

Joi, 28 iunie, va fi Lună Plină în zodia Capricorn, iar Taurii interesați să călătorească sau să muncească în străinătate pot primi vești foarte bune sau oferte concrete. Ziua de joi le poate aduce vești importante și Taurilor care au de rezolvat probleme juridice.

Vineri, 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu și în sectorul Familiei din astrograma Taurilor și va favoriza afacerile de familie, tranzacțiile imobiliare, dar și comunicarea nativilor cu rudele. Iar destinația de vacanță perfectă pentru Tauri este, acum, casa părintească.

Totuși, s-ar putea ca părinții să nu fie de acord cu toate deciziile pe care nativii le iau, în această perioadă, în plan profesional. De exemplu, schimbarea carierei, pentru care vor opta unii nativi, ar putea fi un subiect delicat. Dar prezența lui Venus în același sector al familiei din astrograma Taurilor va fi de ajutor, pentru că Venus este planeta Iubirii, armoniei și înțelegerii.

În cazul altor Tauri, discuțiile în familie pot să apară dacă nativii exagerează cu munca sau dacă obținerea unui job sau a unei promovări implică și mutarea într-o altă localitate sau altă țară.

 

horoscop realizat pentru http://www.huff.ro