Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 25 iunie-1 iulie, Berbec

oana-horoscop-2506-107-BERBECBerbecii trebuie să aleagă momentul potrivit dacă vor să vorbească despre bani. Altfel, în cuplu, vor sări scântei. În carieră, unii culeg roadele, alții se gândesc la mari schimbări. Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor ca în ziua de luni să evite orice discuție privind cheltuielile casei și bugetul familiei, pentru a nu se certa cu persoana iubită.

Marți, 26 iunie, au șanse mult mai mari să găsească ”un numitor comun” și chiar să rezolve o problemă urgentă, mai ales dacă aceasta impune cheltuieli urgente, pentru copii.

Miercuri, 27 iunie, planeta Marte își va începe tranzitul retrograd prin zodia Vărsător și, până la sfârșitul lui august, va afecta relațiile Berbecilor cu prietenii sau va impune revenirea asupra unor planuri personale pe termen lung.

Marte retrograd poate aduce tensiuni în relația cu prietenii dacă nativii Berbec (patronați, de altfel, de Marte) nu vor renunța la orgoliu. Marte retrograd le cere nativilor să își atenueze impulsivitatea și să își calculeze, de mai multe ori, fiecare pas. Tocmai de aceea, mulți nativi își vor schimba planurile pe termen lung.

Luna Plină de joi, 28 iunie, va fi, pentru mulți Berbeci, momentul în care vor culege roadele în plan profesional, iar pentru alții, momentul în care ”vor trage linie” și se vor gândi la cariera pe care și-o doresc cu adevărat, luând în calcul schimbări majore, de job sau chiar de domeniu de activitate.

Vineri, 29 iunie, intrarea planetei Mercur în zodia Leu va activa în mod favorabil ”casa Iubirii” din astrograma Berbecilor, iar aceștia vor deveni mai generoși în declarații și mai convingători. Aflat în Leu, Mercur va favoriza și comunicarea nativilor cu copiii sau persoanele mai tinere.

În weekend, relația cu prietenii va fi una dintre prioritățile Berbecilor. Totuși, pentru a nu se certa cu persoana iubită, ar fi bine să nu se distreze și să nu plece în călătorie doar cu prietenii. ”Integrarea” partenerului în programul pe care nativii îl stabilesc cu prietenii va fi un element decisiv pentru armonia în cuplu.

 

 

Horoscop realizat pentru http://www.huff.ro