Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de luni, 25 iunie 2018

oana-hanganu-horoscop-zilnic-25-iunie-2018oana-hanganu-horoscop-zilnic-25-iunie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru luni, 25 iunie 2018. O zodie vrea ”să schimbe decorul”, iar alta se convinge că ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”.  Află cum începi săptămâna, în funcție de zodie! 

Berbecii nemulțumiți de monotonia unei relații sau de cicăleala ori gelozia partenerului simt nevoia să ”schimbe decorul”. Pleacă într-o călătorie, visează la o fostă iubire sau își pun la bătaie ”armele seducției”  și flirtează pentru a-și schimba starea de spirit.

Taurii trebuie să își stabilească prioritățile, în special cele legate de casă, pentru că nu au energia necesară ca să ducă totul la bun sfârșit dacă nu îi ajută nimeni. La serviciu, colegi ”generoși” vor încerca să le paseze din sarcinile sau atribuțiile lor.

Gemenii simt nevoia s-o facă pe șefii sau să aibă ultimul cuvânt în orice discuție, chiar și când, în sufletul lor, nu-s prea siguri că au dreptate. Iar asta îi nemulțumește pe cei din jur. Acasă, familia le suportă toanele, dar la serviciu, atmosfera devine apăsătoare.

Racii își răsfață partenerul sau copiii cu tot felul de bunătăți și surprize, dar dacă nimeni nu le mulțumește pentru asta, se fac ”foc și pară” și nu mai au chef de nimeni și de nimic. Spre seară se mai liniștesc și s-ar putea să înțeleagă că au exagerat.

Leii sunt nemulțumiți: au senzația că partenerul nu mai este la fel de tandru sau atent ca înainte. La serviciu, au impresia că unii colegi le vânează postul sau că șeful vrea să se ”debaraseze” de ei. Marți vor avea o altă stare de spirit și viața va fi frumoasă, din nou.

Fecioarele trebuie să repare greșeala unui coleg sau să lucreze peste program. Când ajung acasă, vor doar să stea pe canapea, în fața televizorului, chiar dacă au stabilit, deja, un program, împreună cu familia. Ar fi bine să se mobilizeze. O plimbare în parc le-ar ajuta să-și încarce bateriile.

Balanțele nemulțumite de banii pe care îi primesc dintr-o colaborare ar trebui să își stabilească planul de bătaie luni, dar să îl pună în aplicare începând de marți. Luni, contextul astral nu le este favorabil în plan financiar, dar le poate aduce ”sare și piper” în relația de cuplu.

Scorpionii pun accent pe carieră, dar s-ar putea ca promovarea pe care doresc la actual job să aibă un preț: mai puțin timp petrecut cu familia sau mutarea într-o altă localitate sau altă îară. Ar fi bine să nu ia nicio decizie majoră în prima parte a acestei săptămâni.

Săgetătorii au parte de o zi provocatoare. ”Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”!  La serviciu, ideile lor nu sunt apreciate, negocierile pe care le poartă nu au succesul sperat sau profitul unei afaceri este mai mic decât cel anticipat. De marți, șansa le surâde iar.

Capricornii care au nevoie de un împrumut trebuie să se înarmeze cu răbdare. Luni, astrele nu le sunt prea favorabile, deci ar fi bine să aștepte până marți dacă vor să ceară un credit. Ziua de marți este bună și pentru cei care își caută un loc de muncă.

Vărsătorii se întâlnesc cu prietenii și, pentru că au multe de povestit, s-ar putea să uite de o promisiune făcută partenerului sau de un eveniment la care ar fi trebuit să meargă împreună cu acesta. Înainte de a ajunge acasă, ar fi bine să cumpere un cadou ”de împăcare”.

Peștii își fac planuri mari, dar le lipsește energia sau entuziasmul. La serviciu, trag de timp și abia așteaptă sfârșitul programului. Acasă, ”invocă” o durere de cap și se tratează cu o porție zdravănă de somn. De marți, lucrurile încep să se schimbe, mai ales în plan profesional.

Horoscopul zilei de luni, 25 iunie 2018, ne recomandă să fim mai puțin pretențioși în relații și mai prudenți in afaceri, foarte muncitori și punctuali la serviciu și foarte realiști în ceea ce privește planurile de viitor.

Luna va intra în zodia Săgetător în jurul orei 7,30 și, timp de 3 zile, ne va face optimiști, dornici de aventură, interesați de călătorii și de studii și cu mare chef de distracție și socializare.

Dar, în a doua parte a zilei, se vor face simțite și efectele unui aspect tensionat format de planeta Iubirii, Venus, și Marele Benefic, Jupiter. Pe de o parte, acesta ne va încuraja să ne exprimăm sentimentele sau convingerile. Pe de altă parte, ne va sancționa dacă vom încerca să ”gestionăm” doar în favoarea noastră situațiile care ne privesc și nu vom fi interesați, cu adevărat, de opiniile celorlalți