Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de marți, 26 iunie 2018.

oana-hanganu-horoscop-26-iunie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de marți, 26 iunie 2018. Cine vede doar partea plină a paharului și cui i se reproșează că-și dă prea multă importanță. Berbecii primesc vești, taurii obțin ce vor, iar leii sun favorizați de astre în plan  sentimental. 

Berbecii primesc vești de la cineva drag, de departe sau pleacă într-o călătorie împreună cu un prieten. Ziua este potrivită și pentru rezolvarea unor probleme urgente legate de copii sau de persoana iubită. Berbecii singuri își pot întâlni jumătatea cu ocazia unui eveniment la care iau parte și persoane din străinătate. Iar cei care pleacă în vacanță se vor întoarce relaxați și, foarte probabil, îndrăgostiți sau chiar dornici să se așeze la casa lor.

 

Taurii pot obține orice dacă își aleg cu grijă cuvintele și dacă nu insistă atunci când sunt refuzați sau când nu li se răspunde imediat la o cerere. Dacă au răbdare, până spre seară, totul se va întoarce în favoarea lor. Ziua este foarte bună și pentru cumpărături importante pentru casă, pentru schimbarea locuinței sau pentru vizite la părinți. În relațiile cu un prieten, s-ar putea să apară dezamăgiri, neîncredere sau discuții legate de bani sau afaceri comune.

 

Gemenii iau parte la un eveniment oficial sau obțin o notă bună la un examen sau vor să se înscrie la o conferință ori să urmeze niște cursuri sau, de ce nu, își doresc să scrie o carte. Sunt creativi și optimiști, iar în relațiile cu cei din jur sau în situațiile prin care trec văd doar ”partea plină a paharului”. Seara poate veni, totuși, cu tensiuni în cuplu pentru că nu toate ideile sau planurile de viitor ale Gemenilor sunt apreciate de partener.

 

Racii care își caută un loc de muncă mai bun au astrele de partea lor, la fel ca și nativii care doresc să obțină o mărire de salariu sau o promovare. Ziua este bună și pentru cei care vor să renunțe la statutul de angajat și să înceapă o afacere pe cont propriu. Dar, pentru că ”Sănătatea este mai bună decât toate”, Racii ar trebui să nu ignore semnalele pe care le transmite organismul, să nu exagereze cu munca și să se odihnească mai mult.

 

Leii se numără printre norocoșii zilei, pentru că planeta Iubirii, aflată în zodia lor, este în armonie cu Planeta Pasiunii, aflată în casa Mariajului. Astfel, ziua se anunță interesantă, iar atmosfera, palpitantă. Interesantă va fi ziua și pentru Leii singuri care se pot îndrăgosti la prima vedere sau află că un coleg sau un partener de afaceri îi admiră în tăcere. Ziua este foarte bună și pentru nativii care au copii: vor ieși în parc sau vor pleca într-o scurtă călătorie împreună cu ei și se vor distra de minune.

 

Fecioarele își vizitează rudele sau își ajută părinții în gospodărie ori îi conving pe aceștia să meargă la un medic, fie și numai pentru un control de rutină. În plan sentimental, nativii sunt copleșiți de amintiri sau chiar se întâlnesc, întâmplător, cu un fost partener. În această perioadă planeta Iubirii se află în ”casa Secretelor și a Trecutului” din astrogramă și multe Fecioare se întorc la o fostă iubire, fac comparații între actualul partener și un ”ex” sau au parte de tentații și chiar de aventuri.

 

Balanțele au chef de vorbă și de  dezbateri. S-ar putea spune că nativii au și chef de ceartă. Aproape că nu-și lasă interlocutorii să-și termine ”discursul” și se grăbesc să aducă argumente sau să dea replici. Această atitudine îi surprinde pe colegi sau pe șefi pentru că, de obicei, Balanțele vor ca toată lumea să fie mulțumită, iar atmosfera să fie armonioasă și echilibrată. Și acasă nativii vor să aibă ultimul cuvânt, dar o fac cu mult farmec și nimeni nu se supără.

 

Scorpionii care merg la cumpărături ar trebui să nu depășească bugetul stabilit, chiar dacă vor să cumpere ceva frumos pentru casă ori să le facă surprize celor dragi. S-ar putea ca bunele lor intenții să nu fie apreciate de partener sau ca darurile oferite copiilor să nu fie pe placul acestora. La serviciu, însă, conjunctura le este favorabilă și pot obține o mărire de salariu sau măcar promisiunea unei promovări în viitorul apropiat. Scorpionii care vor să plece într-o călătorie dar nu au toți banii necesari vor găsi o soluție ”pe ultima sută de metri”.

 

Săgetătorii singuri cuceresc multe inimi fără să facă niciun efort sau sunt atrași de persoane originale, independente și diferite de foștii lor parteneri. În cuplu, planeta Iubirii îi încurajează pe nativi să își exprime sentimentele și să fie romantici sau să plece într-o călătorie alături de partener. În relația cu părinții sau cu alte rude foarte apropiate, nativii sunt nemulțumiți de tendința acestora de a le da prea multe sfaturi sau de a-i critica.

 

Capricornii trebuie să completeze ori chiar să refacă, de la zero, un proiect. Ideea nu le surâde, însă își văd de treabă și reușesc să se încadreze în timpul stabilit de șefi. Aprecierile nu vor întârzia și nu vor fi doar verbale. Astăzi, în plan  financiar, norocul le surâde. Acasă,  albumul cu fotografii sau scrisorile primite, cândva, de la persoana iubită pot aduce un plus de nostalgie și de sensibilitate în relația de cuplu. Iar planurile de viitor și declarațiile sunt mai ușor de făcut.
Vărsătorii care n-au răbdare să asculte sau nu sunt foarte atenți la detalii, pot rata informații importante sau chiar ocazii speciale în plan profesional. Uneori, chiar și o banală discuție poate atrage oportunitățile și norocul. Dar, cu Marte în zodia lor, Vărsătorii sunt impulsivi și dificili și riscă să îi îndepărteze și pe cei care le doresc binele sau care ar putea să îi ajute. Totuși, atunci când sunt cu persoana iubită sau copiii, nativii reușesc să uite de probleme și să fie calzi, amabili, drăguți și protectori.

 

Peștii se concentrează pe carieră și nu sunt deloc modești dacă au ocazia să vorbească despre meritele lor. Dacă șefii sunt în toane bune, atitudinea lor va fi apreciată. Dacă nu, s-ar putea ca efectul să nu fie cel dorit și să li se reproșeze că își dau prea multă importanță. Dar bine că acasă atmosfera este plăcută și eventualele tensiuni sunt date uitării! Ziua este foarte bună și pentru cei care se mută în casă nouă sau vor să cumpere ceva de valoare pentru membrii familiei.