Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plină din 28 iunie 2018 pentru zodii

oana-horoscop-luna-plina-28-iunieHoroscop Oana Hanganu: ce aduce Luna Plină de joi, 28 iunie 2018. Luna Plină va avea loc Capricorn, zodie în care se află și Saturn (planeta Responsabilității și a restricțiilor), dar și Pluton (planeta Transformării). Luna Plină din 27/ 28 iunie va fi un moment potrivit pentru luarea unor decizii cu impact pe termen lung, realiste și cu o clară înțelegere a consecințelor și a responsabilităților asumate. Cei mai afectați de acest important eveniment astral vor fi Capricornii, Racii, Scorpionii și Taurii.

BERBEC

Luna Plină de joi, 28 iunie, va avea loc în zodia Capricorn și va influența sectorul Carierei din astrograma Berbecilor. Astfel, mulți Berbeci vor culege, acum, roadele activității și implicării în plan profesional, în timp ce alții vor decide că este momentul să aleagă un alt drum, un alt job sau un alt domeniu de activitate.
Totuși, pentru că Marte este retrograd în sectorul Prietenilor și al rețelelor din astrograma lor, Berbecii trebuie să nu-și neglijeze vechii prieteni, în încercarea de a-și extinde cercul social.
Tranzitul lui Marte este foarte important pentru Berbeci pentru că această planetă îi patronează. Iar în cazul schimbării locului de muncă, relațiile nativilor cu echipa din care vor face parte se vor lega mai greu sau dorința lor de socializare se va lovi de indiferența sau de răceala noilor colegi. Dar, din toamnă, situația se va schimba.

 

 TAUR

Joi, 28 iunie, va fi Lună Plină în zodia Capricorn, eveniment astrologic favorabil pentru Taurii care își caută un loc de muncă în străinătate sau doresc să călătorească peste hotare, pentru că va influența ”casa Străinătății” din astrograma lor.
Luna Plină din 28 iunie poate fi, de asemenea, un moment al marilor decizii, cum ar fi aceea de a se stabili în altă țară sau de a-și întemeia o familie, posibil cu o persoană de altă naționalitate sau religie sau cu o persoană care poate juca rolul de mentor pentru  nativi.
Pentru marea majoritate a Taurilor, Luna Plină din 27/28 iunie va fi un moment al adevărului și al stabilirii unor noi reguli în familie sau un moment în care se vor lua decizii importante privind locuința ori alte bunuri de valoare. Acum se pot încheia tranzacții imobiliare, se poate măsura profitul unor afaceri de familie sau se pot rezolva probleme de natură juridică.

 

GEMENI

Luna Plină de joi, 28 iunie 2018, va avea loc în zodia Capricorn și va influența ”casa Banilor altora” din astrograma Gemenilor. Astfel, Gemenii care au nevoie de credite vor primi vești bune sau vor lua legătura cu persoane interesate să investească în proiectele lor.
Dar, pentru că în zodia Capricorn se află și Saturn, planeta Restricțiilor și a Responsabilității, s-ar putea ca Gemenii să mai aibă de așteptat până când ajutorul promis se va concretiza.
În ceea ce privește bugetul familiei, s-ar putea ca Gemenii să fie nevoiți să restabilească prioritățile, din cauza unor restricții sau pierderi cu care se confruntă partenerul de viață sau din cauza profitului redus al unei afaceri de care se  ocupă.

 

RAC

Lună Plină de joi, 28 iunie 2018, va avea loc  în zodia Capricorn și, pentru Raci, va fi un moment de împlinire în cuplu sau de noi propuneri de colaborare în plan profesional. Iar asta, pentru că va influența sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma lor.
Totuși, nu toți Racii vor ”vedea viața în roz”, dar vor avea puterea de a lua decizii pe care, din diverse motive, le-au amânat. De exemplu, unii nativi vor stabili reguli ferme sau noi limite în cuplu, iar alții își vor impune, în sfârșit, punctul de vedere într-un parteneriat profesional.
Luna Plină poate fi, de asemenea, un moment de ”eliberare” din relații abuzive sau din colaborări în care nativii Rac se simt marginalizați sau tratați incorect.
Evenimentele astrologice legate de Lună sunt foarte importante pentru nativii Rac deoarece Luna ți patronează.

 

LEU

Pentru Lei, Luna Plină de joi, 28 iunie 2018, poate aduce schimbări și vești importante legate de locul de muncă, de relația cu șefii și colegii sau de statutul profesional la care aspiră nativii.
Luna Plină va avea loc în zodia Capricorn și va influența sectorul Profesiei din astrograma Leilor. Acest eveniment astral poate însemna promovări sau noi responsabilități la locul de muncă sau obținerea unui job care să le permită nativilor să își pună în valoare pregătirea și experiența.
Dar, pentru că Marte este retrograd în sectorul Parteneriatelor, iar Neptun (planeta iluziilor) este retrograd în ”casa Banilor” din astrograma lor, Leii sunt sfătuiți să își păstreze realismul în negocieri legate de salariu sau în anticiparea profitului unei afaceri.

 

FECIOARĂ

Luna Plină din data de 28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma generală a Fecioarelor. Ea le poate aduce nativilor împliniri în plan sentimental, dar și vești importante pentru cei care doresc să devină părinți.
Luna Plină din 27/28 iunie poate însemna și asumarea unor responsabilități suplimentare față de copii sau o mai clară implicare a nativilor în viața și programul celor dragi.
Dar, pentru că planeta Iubirii se află, în această perioadă, în ”casa Secretelor” din astrograma Fecioarelor, s-ar putea ca unii nativi să se împace cu un fost partener sau să fie tentați să se implice într-o aventură sentimentală Luna Plină îi va favoriza pe nativii singuri care își pot întâlni jumătatea.

 

 BALANȚĂ

Pentru Balanțe, Luna Plină de joi, 28 iunie, va fi un moment important în viața de familie sau în relația lor cu rudele. De asemenea, poate fi un moment de succes și împlinire pentru nativii care au o afacere de familie sau care lucrează la domiciliu.
Luna Plină din 27/28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și în sectorul Casei și Familiei din astrograma generală a Balanțelor.
Din acest motiv, le va purta noroc nativilor care se căsătoresc în această perioadă, celor care își doresc o familie mai numeroasă ori visează la o casă mai mare și mai frumoasă. Dar, pentru că în Capricorn se află și Saturn (planeta Responsabilității și a Restricțiilor), mulți nativi vor avea mai multe responsabilități față de o rudă, își vor sprijini familia în plan financiar sau vor investi într-o casă banii pe care îi obțin din munca proprie.

 

SCORPION

Luna Plină de joi, 28 iunie, va avea loc în zodia Capricorn și va influența sectorul Comunicării din astrograma generală a Scorpionilor, vizând în mod special relațiile nativilor cu frații, cu vecinii, cu prietenii apropiați.
Și, pentru că în zodia Capricorn se află și Saturn (planeta Responsabilității), Luna Plină din aceeași zodie le poate aduce Scorpionilor responsabilități suplimentare față de frați sau propuneri de asociere și afaceri din partea unor vecini sau prieteni considerați ”de-ai casei”.
Luna Plină poate fi un moment favorabil și pentru cei care au de semnat contracte, dar și pentru cei care călătoresc în interes profesional sau  trebuie să ia parte la evenimente oficiale.

 

SĂGETĂTOR

Luna Plină din 28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și în ”casa Banilor” din astrograma Săgetătorilor. Aceștia vor avea, așadar, noroc de bani sau șansa de a-și suplimenta veniturile prin activități sau job-uri suplimentare.
Dar, pentru că în zodia Capricorn se află și Saturn, planeta Responsabilității, nativii sunt sfătuiți să își administreze bugetul personal într-un mod mai ”chibzuit”. În plus, în afaceri sau alte proiecte personale, Săgetătorii ar trebui să ceară o corectă implicare financiară și din partea partenerilor sau colaboratorilor.
Saturn este și planeta Restricțiilor și s-ar putea ca nativii să aibă responsabilități suplimentare față de cineva din familie și o parte din banii personali să fie folosiți pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă partenerul sau copiii.

 

CAPRICORN

Luna Plină din 28 iunie 2018 va avea loc în Capricorn și  va fi un moment foarte important în viața nativilor din această zodie. Luna Plină îi va motiva să își analizeze viața, dorințele, planurile de viitor sau relațiile și să adapteze totul la resursele reale pe care le dețin.
Importantă va fi și prezența Planetei Acțiunii, Marte, în sectorul resurselor din astrograma lor. Marte va fi retrograd până la sfârșitul lui august și îi va ajuta pe Capricorni să își revizuiască modul de acțiune și de utilizare a resurselor de care dispun. În același timp, le va cere să se concentreze doar pe adevăratele priorități.
Luna Plină le va cere Capricornilor ca, în acest proces de transformare personală, să nu ignore obligațiile pe care le au față de cei din jur, dar le va aminti că principala lor responsabilitate este cea față de propria persoană și față de propriul destin.

 

VĂRSĂTOR

Luna Plină din 28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma Vărsătorilor. Ea va scoate la lumină secrete sau amintiri, va reactiva probleme din trecut, temeri, frustrări sau idealuri uitate, pentru a le da nativilor Vărsători ocazia de a le găsi soluții și a se elibera de tot ce este legat de trecut.
Importantă va fi și prezența lui Marte retrograd în zodia Vărsător pentru că această planetă a Acțiunii îi va obliga pe Vărsători să clarifice situații complicate, să închidă conflicte și să se detașeze de tot ceea ce îi ține blocați într-o falsă relație, într-o colaborare deloc avantajoasă ori într-o situație ce pare fără ieșire.
Pentru foarte mulți nativi, Familia va fi  principalul domeniu în se vor face simțite efectele Lunii Pline de joi. Iar asta, pentru că trebuie luată în calcul prezența planetei Schimbării, Uranus (care îi patronează pe Vărsători) în zodia Taur și în ”casa Familiei” din astrograma lor.

 

PEȘTI

Lună Plină din 28 iunie 2018 va avea loc  în zodia Capricorn și în sectorul Prietenilor din astrograma Peștilor. Pentru mulți nativi, Luna Plină va veni cu vești bune legate de prieteni, cu succes de echipă sau cu decizii oficiale care recunosc statutul nativilor și aprecierea de care aceștia se bucură la locul de muncă sau în comunitatea lor profesională.
Pentru alții, Luna Plină din 27/28 iunie va fi un moment important în evaluarea relațiilor cu prietenii vechi, dar și în consolidarea noilor prietenii. Sunt vizate aici și ”prieteniile virtuale”, iar Peștii care vor fi mai activi pe rețelele de socializare vor avea motive de mulțumire.
Pentru nativii singuri, internetul ”poate aduce” și o mare iubire. Dar, pentru că Neptun este retrograd în zodia lor, riscul unor dezamăgiri pentru nativii care își fac, prea devreme, iluzii, nu poate fi ignorat.