Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de miercuri, 27 iunie 2018.

oana-hanganu-horoscop-27-iunie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de miercuri, 27 iunie 2018. De astăzi, Marte retrograd în Vărsător va influența toate zodiile. Marte este planeta Acțiunii și, în mișcare retrogradă, ne cere să ne calculăm foarte bine fiecare pas  înainte de a acționa. Dar Marte este și planeta Războiului. Când Marte este retrograd, că persoanele care provoacă un conflict trebuie să se pregătească pentru înfrângere.
Berbecii își schimbă planurile pentru că banii nu le ajung sau prietenii pe care se bazau îi anunță că au probleme personale de rezolvat. Din fericire, familia le este alături, dar le critică alegerile în materie de carieră sau afaceri Unii nativi primesc oferte interesante de muncă, dar le refuză dacă acestea presupun mutarea într-o altă localitate sau schimbarea drastică a programului.

Taurii pun accent pe carieră și riscă să provoace nemulțumirea și suspiciunea partenerului de viață. Este vorba în special despre nativii care ajung târziu de la serviciu sau își iau de lucru acasă ori stau prea mult timp la telefon cu șefii sau colegii. E bine ca, în timpul conversațiilor cu aceștia, să păstreze o atitudine distantă, pentru a evita reproșurile ulterioare din partea persoanei iubite. Tot astăzi, Taurii singuri pot avea surprize plăcute în plan sentimental.

Gemenii primesc o invitație surpriză de a petrece câteva zile în străinătate, în compania unui prieten sau chiar a unui fost partener. Nativii care au probleme juridice sau care presupun relația cu autoritățile au noroc pentru că persoanele cu care interacționează sunt amabile, înțelegătoare , bine intenționate și  bine informate. În plan personal, seara se anunță a fi una plină de pasiune, iar discuțiile legate de bani ar trebui amânate pentru altădată.

Racii pot trece prin momente în care au sentimentul că relația de cuplu nu mai ”funcționează” la fel ca înainte și sunt tentați să arunce toată vina pe umerii partenerului. Consideră că au prea multe responsabilități sau că fac prea multe eforturi pentru ca partenerul să fie fericit, dar el nu răspunde cu aceeași monedă. În plan financiar urmează o perioadă mai dificilă, în care nu se pot baza pe ajutorul nimănui și trebuie să își administreze, cu prudență, bugetul personal.

Leii au nevoie de mai multă odihnă și se gândesc la vacanță dar sunt presați de timp și de sarcinile pe care le primesc la serviciu. Nativii care își doresc un job mai bun primesc mai multe promisiuni decât oferte concrete, dar trebuie să aibă răbdare pentru că șansa le va surâde în ultima parte a lunii viitoare. Deocamdată, ar fi bine să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să se detașeze de problemele de serviciu atunci când ajung acasă.

Fecioarele se simt ca ”între ciocan și nicovală” încercând să aplaneze tensiunile dintre persoana iubită și un prieten sau sunt foarte dezamăgite de alegerile copiilor în materie de prieteni. Anturajul acestora poate fi motiv de ceartă și în cuplu, în cazul Fecioarelor care au copii mai mari. În relațiile aflate la început de drum, nativii Fecioară pot avea surpriza să constate că și-au făcut planuri de viitor prea devreme sau că partenerul amână luarea unor decizii importante, cum ar fi oficializarea relației.

Balanțele care vor să își cumpere o casă ori să înceapă o afacere pot primi sprijinfinanciar neașteptat de la o părinți, dar ar fi bine să amâne demersurile oficiale până la sfârșitul lunii august, când conjunctura astrală va fi mai favorabilă. Astăzi, programul încărcat le împiedică pe Balanțe să își respecte promisiunea de a-și vizita o rudă sau de a lua parte la un eveniment de familie. În relația cu persoana iubită, nu sunt excluse certurile urmate de împăcări pasionale.

Scorpionii au succes în negocierile pe care le poartă astăzi sau în demersurile pentru obținerea unui job sau a unei colaborări profesionale pe termen lung. În cazul unor probleme de natură juridică sau administrativă, s-ar putea să aibă nevoie de acte suplimentare sau de achitarea unor taxe. În familie, pot fi repuse pe tapet chestiuni pe care Scorpionii le considerau încheiate și pentru lămurirea cărora nativii vor avea nevoie de multă răbdare.

Săgetătorii, care, de obicei nu ratează invitațiile primite, astăzi vor prefera să se odihnească, să citească o carte sau să se plimbe prin parc. Pentru ca ei să ia, totuși, parte la un eveniment, trebuie să fie vorba de ceva cu adevărat important. Ziua este provocatoare pentru nativii care pleacă în călătorie dar nu sunt atenți la acte sau bani sau pentru cei care au de completat sau de tradus diferite documente dar nu sunt atenți la detalii.

Capricornii știu să își apere interesele dacă negociază un contract sau o mărire de salariu. Cu toate acestea, trebuie să aștepte până la sfârșitul lunii august, când planeta Acțiunii, Marte, va reveni la mișcarea directă în ”casa Banilor” lor, iar promisiunile sau înțelegerile de acum se vor concretiza. În cuplu, orgoliul nativilor provoacă tensiuni. Orgoliul este o piedică și pentru nativii care s-au îndrăgostit de curând, dar nu vor să-și exprime sentimentele.

Vărsătorii sărbătoresc pe cineva din familie, reușesc să rezolve o problemă legată de casă sau se reîntâlnesc, după mult timp, cu o rudă sau cu un vechi prieten. La serviciu au de refăcut un proiect sau de corectat niște acte sau trebuie să lucreze în plus pentru a-și ajuta colegii. Iar pentru ultima variantă, să nu-și facă iluzii că vor fi plătiți suplimentar! Și chiar dacă situația aceasta nu le convine, e bine să nu facă presiuni! N-ar obține nimic acum!

Peștii trebuie să nu îi critice pe prietenii partenerului, mai ales dacă relația este la început. Din contră, dacă îi transformă pe aceștia în aliați sau măcar au o relație armonioasă cu ei, nu vor avea decât de câștigat. În unele cupluri se va discuta mai mult despre copii. De exemplu, nativii vor dori (încă) un copil, dar partenerul de viață nu va fi de aceeași părere. Va fi nevoie de mult tact, răbdare și înțelepciune pentru luarea unei decizii care poate schimba, profund, viața de familie.