Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de joi, 28 iunie 2018.

oana-hanganu-horoscop-28-iunie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de joi, 28 iunie 2018. Principalul eveniment astral al zilei este Luna Plină în Capricorn, zodie în care se află și Saturn (planeta Responsabilității) și Pluton (planeta Transformării). Efectele Lunii Pline se vor face simțite până în weekend, iar cei mai vizați vor fi Capricornii, Racii și Scorpionii.

Un alt aspect astral important, care va influența toate zodiile în această zi, va fi așa-numita ”conjuncție” dintre Saturn și Luna Plină, care cere maturitate și responsabilitate în orice decizie și în orice demers.

Berbecii pot primi vești importante legate de carieră sau oferte de colaborare avantajoase, dar înainte de a le accepta sau nu, trebuie să ia în calcul toate implicațiile pe care deciziile lor le vor avea asupra familiei. La actualul job, sunt apreciați și au șanse mari de promovare

Taurii pleacă în călătorie, își caută un job sau iau în calcul stabilirea în altă țară. Ziua este foarte bună și pentru rezolvarea unor probleme care  presupun relația cu autoritățile, pentru tranzacții imobiliare sau pentru investiții, reamenajări sau reparații în casă.

Gemenii primesc ajutor financiar sau li se acceptă un credit. Banii intră în cont, dar trebuie folosiți cu înțelepciune. Ziua este foarte importantă și în plan personal pentru că Luna Plină le poate aduce nativilor mai multă pasiune, mai mult dinamism și implicare în cuplu.

Racii au parte de o zi în care pot schimba aproape tot din ceea ce nu le convine în relația de cuplu sau în relațiile de colaborare profesională. Cu Luna Plină de partea lor, Racii pot stabili noi reguli în parteneriatele de orice fel. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea.

Leii își găsesc un job mai bun sau primesc noi responsabilități la actualul loc de muncă. Dar, dacă vor să discute cu șefii despre mărirea salariului, trebuie să mai aștepte. Astăzi e puțin probabil să primească un răspuns favorabil. În plus, nativii Leu trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate.

Fecioarele primesc declarații de dragoste sau vești importante legate de copii. În plan profesional, creativitatea, astăzi la cote maxime, îi ajută să obțină succesul dorit. Nativii singuri sunt tentați să se împace cu un fost partener sau sunt atrași într-o aventură sentimentală.

Balanțele se ocupă de problemele familiei, fac cumpărături sau se mută în casă nouă. Nativii singuri își doresc mai mult decât oricând să ”se așeze la casa lor”, iar cei îndrăgostiți dar necăsătoriți pot lua decizia de a face cât mai curând pasul cel mare.

Scorpionii își ajută frații sau iau parte la un eveniment organizat de un prieten sau fac schimbări în relația cu vecinii, impunând, de exemplu, noi limite sau reguli. Ziua este foarte bună și pentru cei ce se pregătesc de examene, semnează contracte sau merg la interviuri de angajare.

Săgetătorii se numără printre marii norocoși ai zilei pentru că Luna Plină de astăzi are loc în ”casa Banilor” din astrograma lor. Așadar, primesc bani sau găsesc noi surse de venit. Important este să nu-și mai ”arunce banii pe fereastră”, pentru distracție și proiecte nerealiste.

Capricornii au parte de una dintre cele mai importante zile din an. Luna Plină în zodia lor le poate aduce nu doar motive de mulțumire în plan personal sau profesional, ci și mai multă maturitate în stabilirea ”obiectivelor pe termen lung”. Prioritare rămân familia și cariera.

Vărsătorii au puterea de a lua decizii drastice, cum ar fi renunțarea la o relație în care nu mai sunt fericiți, la un job unde nu erau cu adevărat apreciați,  la un fals prieten sau la un stil de viață care, până acum , le-a blocat sau încetinit drumul spre succes și spre împlinirea destinului.

 Peștii își extind cercul de prieteni, sunt invitați să facă parte din grupuri sau organizații profesionale sau, dacă sunt singuri, își pot întâlni marea iubire pe rețelele de socializare sau prin intermediul unei persoane în care încredere. În familie, vechile tensiuni se ”ameliorează”.

Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină de astăzi, aflați mai multe detalii din Horoscopul special de Lună Plină! Click aici!