Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Capricorn

oana-hanganu-horoscop-iulie-CAPRICORNHoroscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, Capricorn. Capricornii au parte de noroc în plan financiar și de ”vremuri însorite” în cuplu. Marea provocarea va fi legată de echilibrul dintre carieră și familie, greu de păstrat.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă norocoasă în plan financiar, dar și ”vremuri însorite” în cuplu.
Cu toate acestea, nu vor lipsi provocările aduse nativilor de prezența planetelor Saturn și Pluton în zodia lor.

În prima parte a lunii, Soarele aflat în zodia Rac va influența în mod pozitiv relațiile Capricornilor cu cei din jur, iar Luna Nouă din data de 13 iulie le va aduce o nouă colaborare profesională, o nouă relație sentimentală sau, după caz, un nou început în relația actuală.

Pentru foarte mulți nativi, acțiunea Soarelui în zodia Rac va fi completată de prezența planetelor Saturn și Pluton în zodia lor.
Astfel, nativii vor da dovadă de maturitate și seriozitate în relații, iar unii dintre ei vor avea responsabilități suplimentare aduse, de exemplu, de nașterea unii copil sau de încercarea de a păstra echilibrul între carieră și familie.

Mai mult, prezența planetei Iubirii în zodia Leu va aduce pasiune în viața sentimentală, dar și profit din afaceri. Aflat în Leu, Micul Benefic Venus va veni cu vești bune legate de ”finanțele” partenerului de viață sau îi va ajuta pe Capricorni să aibă de-a face cu oameni generoși.

Din 10 iulie, Venus se va muta în zodia Fecioară  și, până în august, va acționa în ”casa Străinătății” din astrograma Capricornilor, aducând, pentru cei singuri, iubiri de peste mări și țări, iar pentru cupluri, călătorii și experiențe de neuitat, în doi.

În aceeași zi, Marele Benefic va reveni la mersul direct în zodia Scorpion și, până în noiembrie, va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Capricornilor. Aceștia își vor extinde cercul de prieteni sau vor fi apreciați în comunitatea lor profesională

În 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și, împreună cu planeta Mercur, aflată în același sector din astrogramă, îi va încuraja pe nativi să își pună în valoare creativitatea și să înceapă proiecte pe cont propriu.
Cei care vor avea nevoie de bani și investiții, vor avea noroc pentru că vor întâlni oameni dispuși să investească în ei sau vor primi răspunsuri favorabile de la bănci sau alte instituții de finanțare.
Soarele în Leu va influența în mod pozitiv și viața personală a nativilor, aducând mai mult dinamism și pasiune în cuplu.

Din data de 26 iunie, Mercur va fi retrograd până în ziua de 18 august, iar în această perioadă, ar fi bine ca nativii să se concentreze pe proiectele aflate în derulare sau să reia, să refacă și să relanseze afaceri la care au renunțat sau proiecte care ”n-au mers” prima dată.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt potrivite pentru lansarea de noi afaceri, pentru decizii importante sau pentru călătorii.

Ultimul eveniment astrologic important va avea loc în data de 27 iulie. Atunci, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, zodie în care se va afla și Marte, planeta Războiului.
De altfel, Marte va rămâne în Vărsător până în septembrie, dar retrograd va fi până la sfârșitul lui august.
Planeta Marte îi va motiva pe Capricorni să se promoveze mai eficient și să prezinte argumente greu de combătut, atunci când vor dori să obțină un job mai un salariu mai mare.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!