Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Balanță

oana-hanganu-horoscop-iulie-BALANTABalanțele încep să câștige mai mulți bani din munca proprie: Marele Benefic Jupiter revine la mersul direct în sectorul financiar din astrograma lor. În iubire, prietenii sau internetul joacă un rol important.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Balanță este marcat de prezența planetei Venus în sectorul Prietenilor din astrogramă, până în data de 10 iulie. Venus este planeta care le patronează pe Balanțe și, din acest motiv, tranzitul ei este foarte important pentru acestea.

Iar prezența lui Venus în ”casa Prietenilor” este un aspect favorabil, care le poate aduce noroc nativilor în viața personală dar și succes în viața profesională.
Pentru nativii singuri, Venus în ”casa Prietenilor” poate însemna întâlnirea cu sufletul-pereche prin intermediul unui prieten, cu ocazia  unui eveniment sau chiar pe rețelele de socializare.
În plan profesional, Venus aflat în ”casa Prietenilor” le ajută pe Balanțe să își consolideze statutul în domeniul de activitate și să își extindă rețeaua profesională.

Din 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioară și, până în august, va acționa în sectorul Trecutului și al Secretelor din astrograma Balanțelor.
Pentru unii nativi, asta va însemna revenirea unei foste iubiri, iar pentru alții, refacerea farmecului de la începutul actualei relații.

Și tot în 10 iulie, Marele Benefic Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Scorpion și, până în noiembrie, va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Balanțelor, aducându-le noi oportunități profesionale sau profit din afaceri pe cont propriu.

Oportunitățile profesionale și cariera se vor afla în atenția Balanțelor în prima parte a lunii iulie: până în 23 iulie, Soarele se va afla în zodia Rac și în sectorul Carierei din astrograma lor și le va aduce numeroase ocazii de a se afirma și de a obține succesul dorit .

Un eveniment decisiv în acest sens poate fi Luna Nouă din data de 13 iulie, care va avea loc exact în ”casa Carierei” din astrograma lor și le va aduce o ofertă de colaborare sau o veste oficială legată de succesul lor.

În 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și, timp de o lună de zile, va acționa în ”casa Prietenilor” din astrograma Balanțelor.
Aici se va afla și Mercur, planeta Comunicării,  așa că viața socială a nativilor Balanță se anunță a fi deosebit de dinamică.

În 26 iulie, însă, Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu și, până în 18 august, când va reveni la mersul direct, va aduce schimbări sau încurcături în relația cu prietenii sau va impune schimbarea unor planuri și strategii.

În 27 iulie va fi Lună Plină în zodia Vărsător și în ”casa Iubirii” din astrograma Balanțelor. Va fi un moment de împlinire în plan sentimental sau un moment de succes pentru nativii care își pun în valoare creativitatea prin proiecte sau afaceri personale.

Importantă este și prezența planetei Marte în zodia Vărsător. Marte este planeta Acțiunii  și le ajută pe Balanțe să nu mai amâne la infinit un proiect sau o decizie.
Același Marte le ajută să își pună în valoare mult mai eficient creativitatea , dar, în relațiile de orice fel, modifică atitudinea Balanțelor: acestea nu mai sunt obsedate de liniște, pace și armonie, nu mai fac niciun compromis doar pentru a mulțumi pe toată lumea și, la nevoie, știu să ”ridice vocea” și să spună, ”pe șleau”, ce gândesc.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!