Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Berbec

oana-hanganu-horoscop-iulie-berbec.jpgBerbecii renunță la planuri nerealiste, la prieteni falși sau la afaceri păguboase. În plan sentimental, norocul este de partea lor în prima decadă și în ultima săptămână din luna iulie.

Horoscopul lunii iulie 2018 pentru zodia Berbec este dominat de Marte retrograd în Vărsător, care poate aduce schimbări în cercul de prieteni, un nou statut în rețeaua profesională sau noi schimbări în planurile nativilor pe termen lung.

În 10 iulie, Marele Benefic Jupiter va reveni la mersul direct și îi va ajuta pe Berbeci să facă rost de banii necesari pentru proiectele personale.

În aceeași zi, Micul Benefic Venus va intra în ”casa Profesiei” și va aduce noi oportunități pentru nativii care își caută un job mai bine plătit.

În data de 13 iulie, vor fi Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Rac, evenimente care vor influența relația Berbecilor cu familia și vor aduce la lumină vechi tensiuni și probleme, pentru ca acestea să fie, în sfârșit, rezolvate. Luna Nouă din 13 iulie poate fi, pentru unii nativi, și un moment important, în care decid că e mai bine să se ”desprindă” de familie și să se mute singuri sau, dacă au, deja, ”pe cineva”, se vor gândi foarte serios la căsătorie.

Relația cu persoana iubită va fi una dintre prioritățile Berbecilor în iulie. Primele 10 zile ale lunii, când planeta Iubirii se va afla chiar în ”casa Iubirii” din astrograma lor, vor fi decisive pentru viața sentimentală a nativilor.

Importantă va fi, apoi, ultima săptămână din iulie pentru că în data de 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și va aduce un plus de dinamism în ”casa Iubirii” din astrograma Berbecilor.

Pentru mulți dintre ei, ultimele zile ale lui iulie și primele 3 săptămâni din august pot constitui o perioadă cu implicații pe termen lung, pentru că atunci nativii își pot întâlni  adevăratul suflet-pereche.
Iar asta, pentru că în zodia Leu se va afla, alături de Soare, și Nodul Nord, legat de Karmă și destin. Pentru alți nativi, perioada cu Soare și Nod Nord în casa iubirii va fi semnificativă pentru relația cu copiii. De asemenea, mulți nativi vor deveni părinți în această perioadă.

În plan financiar, prezența planetei Uranus în ”casa Banilor” aduce surprize, mai ales că Jupiter, va fi direct, din 10 iulie, în ”casa Banilor altora”. Optimismul nativilor va fi ponderat, însă, de prezența planetelor Pluton și Saturn în sectorul Carierei. Acestea două planete pot aduce obstacole în carieră sau dificultăți în adaptarea la un nou mediu de lucru, la un nou colectiv sau la un nou proiect.

Berbecii trebuie să își administreze cu grijă finanțele, să nu se bazeze pe promisiuni și să nu se hazardeze în afaceri sau colaborări, în special în ultima săptămână din iulie. Din 26 iulie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, afectând relațiile și comunicarea nativilor cu cei din jur. Vizate vor fi mai ales comunicarea cu persoana iubită și comunicarea cu copiii sau cu persoanele mai tinere din viața nativilor.

În data de 27 iulie va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de eclipsa de Lună. Acest eveniment îi va ajuta pe nativi să renunțe la proiecte și dorințe nerealiste, la prieteni falși sau afaceri păguboase și îi va încuraja să facă schimbările necesare pentru a-și urma destinul.

inima-92x92 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!