Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Fecioară

oana-hanganu-horoscop-iulie-FECIOARAFecioarele pot să rezolve ”restanțele” din viața lor. Unele se întorc la școală sau obțin un atestat, altele reiau legătura cu vechi prieteni. În viața sentimentală apar nostalgii, secrete sau tentații.

Horoscopul lunii iulie 2018 pentru zodia Fecioară este marcat de tranzitul lui Venus, numită, în astrologie, nu doar ”planeta Iubirii”, ci și ”Micul Benefic”.
Până în ziua de 10 iulie, Venus se va afla în zodia Leu și va acționa în sectorul Trecutului și al secretelor din astrograma Fecioarelor, aducând mai multă sensibilitate și nostalgie în cuplu sau intensificând dorința unora dintre nativi de a se întoarce la o iubire din trecut sau de a se implica în relații sentimentale secrete.

În ziua de 1o iulie, planeta Venus va intra în zodia Fecioară și le va aduce noroc în iubire nativilor singuri sau va armoniza relațiile cu cei din jur.
Dar, pentru că Neptun este retrograd în sectorul Parteneriatelor, e bine ca nativii Fecioară să nu-și facă, prea devreme, iluzii legate de o idilă.

Importantă va fi și acțiunea planetei Saturn, aflată în ”casa Iubirii” din astrograma lor. Saturn le cere Fecioarelor maturitate și responsabilitate în viața sentimentală și în relațiile cu copiii.
În acest context, viața nativilor ar putea fi influențată și de mai multe ”obligații” pe care aceștia vor trebui să și le asume față de copii sau față de partener.

Venus le va ajuta pe Fecioare să fie apreciate și, la nevoie, ajutate la locul de muncă, mai ales că Marte retrograd în sectorul Profesiei poate aduce schimbări și provocări în plan profesional.

Tot în 10 iulie, Marele Benefic Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Scorpion și, până în noiembrie, va acționa în sectorul Comunicării, scurtelor călătorii și contractelor din astrograma Fecioarelor.

Jupiter le va aduce succes nativilor care lucrează în domenii legate de comunicare, turism sau comerț și îi va sprijini să obțină ceea ce își doresc în negocieri. Relația cu prietenii sau cu rețeaua profesională va fi foarte importantă pentru Fecioare, mai ales în prima parte a lunii.

Soarele va acționa în ”casa Prietenilor” până în data de 23 iulie, iar Luna Nouă din 13 iulie va avea loc în același sector din astrogramă.

Astfel, Fecioarele ar trebui să onoreze invitațiile primite în jurul datei de 13 iulie pentru că vor avea ocazia să își facă noi prieteni sau să se implice în proiecte, acțiuni sau organizații caritabile sau sunt legate de domenii de interes și pentru nativi.

În data de 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și, timp de o lună de zile, va acționa împreună cu planeta Mercur.
Tranzitul lui Mercur este foarte important pentru Fecioare pentru că această planetă le patronează. Iar Mercur va rămâne în zodia Leu și în sectorul Secretelor și Trecutului din astrograma Fecioarelor până în septembrie!
Nativii vor avea destul timp să refacă afaceri, prietenii, legături sau proiecte sau să se întoarcă la școală sau să urmeze cursuri de pregătire sau perfecționare.

Mai mult, din 26 iulie până în 18 august, Mercur va fi retrograd în zodia Leu, iar atenția nativilor ar trebui să se îndrepte spre ”rezolvarea restanțelor” de orice fel din viața lor.

În 27 iulie va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de eclipsă de Lună.
Pentru Fecioare, Luna Plină din 27 iulie poate aduce schimbări în carieră pentru că va avea loc în ”casa Profesiei” din astrograma lor.

Unele Fecioare vor culege roadele activității de până acum și vor fi promovate sau măcar ”aplaudate la scenă deschisă”, în timp ce altele vor avea, în sfârșit, tăria să spună ”Stop” unei colaborări deloc avantajoase pentru ele.
Iar prezența planetei Marte în ”casa Profesiei” din astrogramă le va ajuta pe Fecioare să ia atitudine și să-și apere interesele, iar dacă asta va presupune și schimbarea locului de muncă, vor acționa în consecință.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!