Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Gemeni

oana-hanganu-horoscop-iulie-GEMENIGemenii trebuie să își evalueze corect resursele înainte de a face schimbări în profesie sau afaceri. În primele 3 săptămâni astrele sunt de partea lor, dar asta nu-i de ajuns.

Horoscopul lunii iulie 2018 pentru zodia Gemeni este marcat de prezența planetei Mercur în zodia Leu. Aceasta anunță o perioadă dinamică, în care nativii abia vor avea timp să ”își tragă sufletul”.

Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și este considerată planeta Comunicării, călătoriilor, comerțului și afacerilor.
În iulie, această planetă a Comunicării se va afla chiar în sectorul Comunicării din astrograma generală a Gemenilor.

Dar, în data de 26 iulie, Mercur își va începe tranzitul retrograd, iar Gemenii vor fi puternic afectați de acest aspect astrologic.
Tocmai de aceea, horoscopul lunii iulie pentru Gemeni le recomandă nativilor să semneze contracte, să își cumpere obiecte de preț, să organizeze evenimente sau să-și programeze întâlniri sau călătorii înainte de 26 iulie.
Așa cum se știe, Mercur retrograd provoacă tot felul  de încurcături în domeniile pe care le patronează.

Dar, în primele 26 de zile din iulie, Mercur va fi un puternic aliat pentru Gemeni. Mai mult, înainte de 23 iulie, le va purta noroc în plan financiar pentru că va acționa în ”casa Banilor” din astrograma lor.

Un eveniment important din această lună va fi revenirea Marelui Benefic Jupiter la mersul direct în data de 10 iulie, eveniment care le va activa ”casa Profesiei” și îi va ajuta pe Gemeni să obțină un job mai bine plătit sau o mărire de salariu la actualul loc de muncă.

În aceeași zi de 10 iulie, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Fecioară și, până în august, va acționa în sectorul Casei și Familiei din astrograma Gemenilor.
Astfel, în relațiile de familie va domni armonia, afacerile de familie vor avea succes sau mulți nativi vor face schimbări ”de decor” în casă.
Pentru unii nativi, Venus în ”casa Familiei” poate însemna și decizia de a oficializa o relație sentimentală.

În plan financiar, cel mai important eveniment va fi, pentru Gemeni, Luna Nouă din data de 13 iulie. Aceasta va fi însoțită de eclipsă de Soare și va avea loc în ”casa Banilor” din astrograma Gemenilor.

Luna Nouă din 13 iulie le va aduce Gemenilor noi oferte de muncă sau noi idei privind proiectele și afacerile personale.
Dar, Marte retrograd în zodia Vărsător poate aduce obstacole sau întârzieri, iar Saturn și Pluton (în mers retrograd, de asemenea) cer o realistă analiză a resurselor înainte de extinderea unei afaceri sau de lansarea unui nou proiect.

Importantă va fi, în acest context, Luna Plină din 27 iulie 2018. Aceasta va avea loc în zodia Vărsător și va fi însoțită de eclipsa de Lună.
Pentru unii Gemeni, Luna Plină va fi un moment important în refacerea strategiilor pe termen lung.
Pentru alții, Luna Plină din 28 iulie va aduce piedici sau încurcături în relația cu persoane din străinătate sau modificări de ultim moment în cazul unor călătorii (mai ales că Mercur va fi, deja, retrograd).

În plan sentimental, Gemenii vor avea parte de tentații care pot pune actuala relație în pericol sau dacă sunt singuri, vor fi interesați de relații în care atracția fizică primează. Multe relațiile de cuplu pot trece prin momente dificile, cu gelozii, suspiciuni, certuri și împăcări pătimașe, dar comunicarea este cea care îi poate ajuta pe Gemeni să readucă ”pacea”.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!