Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Leu

oana-hanganu-horoscop-iulie-LEULeii primesc informații importante sau află că au protectori secreți care schimbă raportul de forțe într-o competiție sau dispută. Șansa le surâde din 23 iulie, dar Mercur retrograd le cere răbdare.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Leu le recomandă nativilor ca, în primele 3 săptămâni, să se relaxeze mai mult și să își ”încarce bateriile” pentru a fi în formă maximă când Soarele va intra în zodia lor.

Soarele va intra în zodia Leu în data de 23 iulie și va acționa împreună cu Nodul Nord și planeta Mercur.
Nodul Nord aflat în zodia lor, le cere Leilor să se afirme și să se exprime, să își aleagă drumul corect și să își împlinească destinul.
În următoarele luni, Leii pot avea succes extraordinar în tot ce își propun.

Iar în iulie, un aliat important va fi planeta Acțiunii, Marte. Până în toamnă, Marte se va afla în zodia Vărsător și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Leilor.

În iulie, Marte este retrograd și le cere nativilor Leu să fie mai puțin impulsivi, să țină cont de opinia celorlalți și să își calculeze cu mai multă prudență fiecare pas ori cuvânt. Marte retrograd îi ajută și pe Leii care mai au probleme nerezolvate cu foști parteneri, iar prezența Soarelui în zodia Rac până în data de 23 iulie amplifică acest efect.
Soarele aflat în Rac acționează în sectorul Secretelor și al Trecutului și îi ajută pe Lei să se detașeze de trecut.

În primele 10 zile din iulie, în Leu se va afla și planeta Iubirii, care îi va ajuta pe Lei să atragă Iubirea în viața lor sau să aibă relații armonioase cu cei din jur.

Din 10 iulie, Venus va intra în zodia Fecioară și, până în august va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Leilor, aducându-le șanse de câștiguri suplimentar din munca proprie.

În aceeași zi de 10 iulie, Marele Benefic Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Scorpion și în sectorul Casei și familiei din astrograma Leilor.
Aflat aici, Jupiter le va purta noroc Leilor care se căsătoresc sau se mută în casă nouă sau le va aduce vești bune legate de ”extinderea” familiei prin nașterea unui copil sau prin căsătoria unei rude foarte apropiate.

În data de 13 iulie va fi Lună Nouă în Rac, eveniment care va influența Sectorul Trecutului din astrograma Leilor.
În jurul acestei date, Leii pot primi informații importante care pot schimba raportul de forțe într-o competiție sau dispută în care sunt implicați.
Tot în jurul datei de 13 iulie, nativii Leu pot discuta despre proiectele lor o persoană care dorește să îi sprijine din umbră.

Șansa va începe să le surâdă cu adevărat din 23 iulie, când Soarele va intra în zodia Leu, dar Mercur retrograd din 26 iulie, le cere să aibă răbdare pentru depășirea situațiilor mai puțin favorabile.

În 27 iulie va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de o eclipsă de Lună.
Luna Plină va influența sectorul Mariajului din astrograma Leilor și va fi un moment de împlinire în cuplu. Pentru relațiile „cu probleme”.

Luna Plină din 27 iulie poate fi un moment de ”eliberare”, despărțirea fiind o soluție cel puțin de moment. Dar Luna Plină poate fi și un moment de satisfacție și împliniri în afaceri sau în alte proiecte și colaborări.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!