Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Pești

oana-hanganu-horoscop-iulie-PESTIPeștii au parte de schimbări favorabile în plan partenerial, dacă își ascultă intuiția și ”nu pleacă la drum cu oricine”. Recomandarea e valabilă și-n iubire, și-n afaceri sau profesie.

Horoscopul lunii iulie 2018 pentru zodia Pești anunță schimbări pozitive în plan partenerial pentru nativi, de vreme ce Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Fecioară și în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Venus va intra în zodia Fecioară în data de 10 iulie și, până în august, va aduce armonie în cuplu, dar și în relațiile profesionale ale nativilor Pești.
Totodată, pentru că este și ”Micul Benefic” din astrologie, Venus le va purta noroc Peștilor care își vor lansa ori extinde afacerile și proiectele personale, dar Neptun retrograd le cere să își asculte intuiția, iar Pluton și Saturn le cer să ”nu plece la drum cu oricine”.

Tot în data de 10 iulie, Marele Benefic Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Scorpion, unde va rămâne până în luna noiembrie.
În tot acest timp, Jupiter aflat în Scorpion le va ”spune” Peștilor că norocul lor vine din străinătate și că ar fi bine să călătorească mai mult, chiar și mental, prin intermediul cărților, filmelor , muzicii etc.

Prezența planetei Jupiter în zodia Scorpion influențează în mod pozitiv ”casa Străinătății” din astrograma Peștilor și le aduce noroc nativilor care călătoresc sau vor să se stabilească în altă țară.
Pentru nativii singuri, chiar și marea iubire poate fi întâlnită în străinătate, în special în prima parte a lunii iulie, când Soarele se va afla în zodia Rac și în ”casa Iubirii” din astrograma Peștilor.

Un eveniment important va fi Luna Nouă din data de 13 iulie, care va avea loc în zodia Rac și va fi însoțită de o eclipsă de Soare.
Peștii singuri își pot întâlni, în preajma zilei de 13 iulie, marea iubire, iar cei care au, deja, o relație, vor petrece momente magice alături de partener.
Luna Nouă și eclipsa vor aduce mai multă sensibilitate, emoție și fertilitate în cuplu, așa că nativii Pești care vor să devină părinți ar trebui să țină cont de această precizare.

Important este în tot acest context și Neptun, retrograd în zodia Pești, care îi avertizează pe nativi să nu-și mai idealizeze partenerul sau să nu mai viseze la o relație din trecut, în așteptarea unei noi iubiri.

În ziua de 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și, timp de o lună de zile, va acționa în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma generală a Peștilor.
Peștii vor acorda o mai mare atenție sănătății, își vor schimba dieta și vor dori să își schimbe stilul de viață.

În plan profesional, Soarele aflat în zodia Leu le va aduce numeroase ocazii de a se face remarcați și apreciați, iar celor care își caută un loc de muncă, le va purta noroc.

Totuși, din data de 26 iulie, Mercur, planeta Afacerilor și a comunicării, va intra în mers retrograd în același sector din astrogramă și le va cere nativilor să încetinească ritmul, să se odihnească mai mult sau să accepte că succesul poate fi obținut și prin metoda pașilor mărunți.

În 27 iulie, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, însoțită de eclipsă de Lună. Aceste evenimente vor readuce amintiri și trăiri, frustrări, speranțe sau regrete din trecut, pentru ca nativii să le conștientizeze, să le analizeze și să se detașeze de tot ce nu le mai este de folos.

În zodia Vărsător se va afla și Marte retrograd, care le cere nativilor Pești să fie atenți atunci când își aleg partenerul de dialog sau de confesiuni.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!