Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-iulie-RACRacii au parte de noroc în plan sentimental: Marele Benefic Jupiter revine la mersul direct în casa Iubirii din astrograma lor. În plan financiar, sunt posibile încurcături după 26 iulie.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Rac anunță schimbări importante în plan personal și noroc în iubire, aduse de Luna Nouă din 13 iulie și de revenirea Marelui Benefic Jupiter la mersul direct în ”casa Iubirii” din astrogramă.

Jupiter va reveni la mersul direct în semnul Scorpionului în ziua de 10 iulie și, până în noiembrie, îi va ”transforma” pe Raci în cei mai norocoși nativi din zodiac (în plan sentimental!).

Cei singuri își vor găsi sufletul-pereche, cei care au, deja, pe cineva, se vor bucura de afecțiune și armonie și mulți dintre ei vor dori să devină părinți, iar astrele vor fi de partea lor și în această privință.

În iulie, viața sentimentală a Racilor va fi influențată în mod pozitiv și de intrarea planetei Iubirii, Venus, în zodia Fecioarei și în sectorul Comunicării din astrograma Racilor, în data de 10 iulie.

Venus îi va încuraja pe Racii îndrăgostiți, dar timizi, să își exprime sentimentele și va aduce un plus de afecțiune și echilibru în cuplu.
Interesant este faptul că Venus va intra în zodia Fecioară în aceeași zi în care Jupiter va reveni la mersul direct (10 iulie).

Dar Venus în Fecioară va armoniza și comunicarea nativilor cu frații, vecinii sau colegii și le va aduce succes în afaceri demarate la momentul potrivit.

Luna Nouă din data de 13 iulie va avea loc în zodia Rac și va fi însoțită de ecplisa de Soare, iar pentru nativi, va fi un moment important în luarea unor decizii care le pot schimba viața.
Vor fi și nativi care vor opta pentru schimbări (aparent) minore, cum ar fi un nou look sau un nou tip de atitudine în relația cu cei din jur.

Noua atitudine va fi sprijinită de Marte retrograd. Marte este planeta Acțiunii, iar în cazul Racilor, acționează în ”casa Banilor altora”.
Cu Marte retrograd în acest sector, Racii vor fi la fel de generoși, dar vor deveni mai selectivi și se vor concentra pe problemele personale.

În  ziua de 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și, timp de cca 4 săptămâni, va aduce un plus de noroc și dinamism în sectorul financiar din astrograma Racilor.

În același sector, toată luna, va acționa Mercur, planeta Comunicării și a afacerilor, care poate aduce, pentru Raci, noi șanse de câștig, noi oferte de colaborare, noi afaceri.

În 26 iulie, însă, Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu și va provoca amânări, întârzieri sau încurcături în domeniile pe care le patronează.
Din acest motiv, ar fi bine ca Racii să nu semneze contracte sau să înceapă afaceri ori proiecte noi după data de 26 iulie.
Mercur va reveni la mersul direct în 18 august și situația va reveni la normal.

În 27 iulie va fi Luna Plină, care va avea loc în zodia Vărsător și în ”casa Banilor” altora din astrograma Racilor.
Luna Plină din 27 iulie le poate aduce Racilor vești importante legate de veniturile partenerului sau de profitul unei afaceri în care sunt implicați.
De asemenea, va favoriza discuțiile privind bugetul familiei și stabilirea adevăratelor priorități.
În plan personal, Luna Plină și Marte (planeta Pasiunii) în mers retrograd pot ”reaprinde” flacăra pasiunii în cuplu sau interesul pentru o fostă relație.

inima-92x92 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!