Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Săgetător

oana-hanganu-horoscop-iulie-SAGETATORSăgetătorii primesc ajutor în momente cheie de la foști parteneri dar, în plan financiar, li se cere prudență. Prudență și mai ales discreție li se recomandă și în conversații.       
Horoscopul lunii iulie 2018 pentru zodia Săgetător anunță succes în carieră sau întâlniri semnificative pentru viața sentimentală a nativilor, dar și ajutor neașteptat de la foști parteneri sau colegi, în momente în care nativii nu se pot baza pe nimeni.

În data de 10 iulie, planeta Venus va părăsi zodia Rac și va intra în semnul Leului, acționând în sectorul Carierei din astrograma Săgetătorilor.
În astrologie, Venus este și ”planeta Iubirii”, dar și ”Micul Benefic” pentru că aduce șanse și succes.
În cazul Săgetătorilor, Venus  în Leu poate aduce succes neașteptat nativilor, susținere din partea unor femei cu funcții de răspundere sau, în cazul celor singuri, idile la serviciu sau admiratori discreți printre colegi sau parteneri de afaceri.
Venus aflată în casa Carierei poate anunța și un nou job sau o nouă carieră în care imaginea, look-ul și promovarea vor fi elemente decisive.

În aceeași zi de 10 iulie, Marele Benefic Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Scorpion și în sectorul Trecutului și al Secretelor din astrograma Săgetătorilor.
Acest aspect astral poate însemna, pentru ei, ajutor neașteptat, primit în momente cruciale, de la foști prieteni sau parteneri.

În prima parte a lunii, Soarele aflat în zodia Rac va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Săgetătorilor și le va aduce noroc prin alții, prime de la serviciu sau cadouri de la partener.
De altfel, veniturile partenerului de viață pot înregistra creșteri semnificative, dar Saturn, aflat în Capricorn le cere nativilor să fie chibzuiți și să nu exagereze cu cheltuielile.
Prezența Soarelui în Rac va influența și viața sentimentală a Săgetătorilor, aducându-le mai multă pasiune în cuplu.

Luna Nouă din data de 13 iulie va fi un moment important pentru Săgetători pentru că ei pot primi vești bune de la partener privind bugetul comun.

În 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și timp de o lună de zile, va amplifica interesul Săgetătorilor pentru studii sau dorința lor de a călători sau de a trăi în străinătate.

În ”casa Străinătății” din astrograma lor se va afla și Mercur, planeta Comunicării și a călătoriei.

Dar, din 26 iulie până în 18 august, Mercur va fi retrograd în zodia Leu și va provoca încurcături și probleme în domeniile pe care le patronează.

Tocmai de aceea, ar fi bine ca nativii Săgetător să își programeze călătoriile sau întâlnirile importante înainte de 25-26 iulie.
Dacă trebuie să călătorească, totuși, când Mercur este retrograd, Săgetătorii trebuie să verifice cu atenție fiecare detaliu legat de călătorie și să aibă grijă sporită de bani, acte și bagaje. Î

În 27 iulie va fi Lună Plină, însoțită de eclipsă de Lună, în zodia Vărsător și în sectorul Comunicării din astrograma Săgetătorilor.
Acest eveniment va spori dorința de comunicare și socializare a nativilor, dar și riscul unor indiscreții sau al unor neînțelegeri.
Contextul va fi delicat, mai ales că Marte, planeta Războiului, se va afla în același sector. Glumele nesărate sau ironiile, reproșurile repetate, invidia sau gelozia pot provoca reacții exagerate din partea interlocutorilor.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!