Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Scorpion

oana-hanganu-horoscop-iulie-SCORPIONScorpionii sunt favorizați de astre: Jupiter, Marele Benefic, revine la mersul direct, în zodia lor. Din 10 iulie, pentru ei, totul se poate rezolva, dar nu ”bătând din palme” sau peste noapte.

Horoscopul lunii iulie 2018 pentru zodia Scorpion este dominat de revenirea Marelui Benefic Jupiter la mersul direct, în ziua de 10 iulie.
Până în noiembrie, Jupiter le va da Scorpionilor puterea să ia decizii majore și să își schimbe viața cu adevărat, le va aduce noroc și în viața sentimentală și succes în plan profesional.

Și tot în ziua de 10 iulie, Micul Benefic Venus va intra în zodia Fecioară, armonizând relațiile nativilor cu prietenii și colegii sau partenerii de afaceri.
Prezența lui Venus în Fecioară va însemna pentru mulți nativi Scorpion și schimbarea planurilor pe termen lung sau șansa de a obține resursele necesare pentru proiectele și afacerile personale.

Una dintre marile schimbări poate fi legată de casă ori de relația Scorpionilor cu familia. Prezența planetei Marte în zodia Vărsător va influența, până în toamnă, viața de familie a nativilor, afacerile imobiliare sau relația cu rudele.
Marte este planeta Acțiunii și mulți Scorpioni se vor implica mai mult în chestiuni administrative și gospodărești.
Dar Marte este și planeta Războiului și s-ar putea ca unii nativi să fie implicați în procese de partaj, succesiune sau în orice fel de acțiuni legale pentru a-și apăra drepturile patrimoniale.

Dar, pentru că, până la sfârșitul lui august, Marte va fi retrograd, nativilor li se recomandă să nu înceapă ori să amplifice tensiuni sau conflicte deja existente.

În zodia Vărsător va fi și Luna Plină din 27 iulie, care va aduce vești bune legate de o rudă sau de un eveniment de familie.
Pentru alți nativi, însă, Luna Plină și Marte retrograd pot aduce decizii drastice, cum ar fi divorțul sau demisia.

Un alt eveniment important va fi  Luna Nouă din data de 13 iulie, care va avea loc în zodia Rac și în ”casa Străinătății” din astrograma Scorpionilor.
Luna Nouă din 13 iulie poate să le aducă, Scorpionilor, vești sau oferte din străinătate sau poate fi un nou început pentru cei care doresc să se stabilească în altă țară.

În zodia Rac va acționa Soarele până în data de 23 iulie, iar acest aspect îi va ajuta și pe nativii care au de rezolvat probleme juridice sau care vor să pună mai mult accent pe dezvoltare personală.

În 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și, timp de o lună de zile, va dinamiza sectorul Carierei din astrogramă și le va aduce Scorpionilor oferte avantajoase, promovări, succes în competiții sau respect din partea comunității locale.

Un aliat pentru ei va fi Mercur, aflat în același sector până în luna septembrie. Mercur este planeta Comunicării și a Afacerilor, iar din 26 iulie, până în 18 august, va fi ”în mers retrograd” și va provoca încurcături în domeniile pe care le patronează.

Tomai de aceea, Scorpionilor li se recomandă să profite de perioada 10-25 iulie pentru lansarea de noi proiecte sau afaceri sau pentru călătorii și întâlniri importante.

În ceea ce privește viața sentimentală, Scorpionii trebuie să țină cont de faptul că în ”casa Iubirii” din astrograma lor se află Neptun retrograd, care îi îndeamnă să țină cont mai mult de intuiție decât de declarațiile pe care le primesc și să nu își facă, prea devreme, planuri de viitor.
inima-92x92 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!