Horoscop Oana Hanganu pentru luna iulie 2018, zodia Taur

oana-hanganu-horoscop-iulie-taurTaurii rezolvă probleme de familie sau își schimbă locuința. În carieră sunt posibile schimbări. Nativii impun noi reguli sau limite. Dacă sunt nemulțumiți, renunță la job sau afacere.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Taur este dominat de prezența planetei Venus în sectorul Familiei, care îi va motiva pe nativi să își reamenajeze casa ori să își schimbe locuința, să se căsătorească sau să petreacă mai mult timp cu părinții.

În ziua de 10 iulie, planeta Venus va intra în zodia Fecioară și, până la sfârșitul lunii, va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma generală a Taurilor. Iar Venus este planeta Iubirii și îi patronează!

Astfel, din 10 iulie, marea iubire îi poate găsi până și pe Taurii cei mai pretențioși, mai ursuzi sau ”obsedați de muncă”.
Aflată în zodia Fecioară, planeta Venus le va aduce ”oportunități sentimentale” Taurilor singuri și va aduce un plus de armonie în relațiile ”fără probleme”.

Un eveniment foarte important va fi revenirea planetei Jupiter la mersul direct în ziua de 10 iulie, în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Taurilor.
Revenit la mersul direct, Marele Benefic va favoriza și colaborările profesionale, iar Marte, retrograd toată luna, îi va mobiliza pe Tauri să își apere mult mai eficient interesele și să nu le permită partenerilor de afaceri, colegilor sau șefilor să profite de pe urma muncii lor.

Luna Nouă din data de 13 iulie va avea loc în zodia Rac și în sectorul Comunicării din astrograma Taurilor și va fi un moment foarte bun pentru negocieri sau pentru întâlniri cu persoane importante. Luna Nouă din 13 iulie va fi însoțită de o eclipsă de Soare, iar dacă Taurii primesc, în preajma acestui eveniment, o ofertă concretă, e bine să dea un răspuns doar după o atentă analiză, inclusiv legată de seriozitatea posibilului angajator sau partener ­­­­­­­­de afaceri.

Prezența Soarelui în Rac în primele 3 săptămâni din iunie va dinamiza ”casa Comunicării” din astrograma Taurilor, iar evenimentele, invitațiile, ofertele sau veștile vor veni ”în cascadă”.

Deși, în general, nu sunt mari doritori de schimbare, în iulie se vor adapta foarte rapid la nou, ajutați de planeta Uranus, aflată în zodia lor.

În data de 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și, până la sfârșitul lunii, va îndrepta atenția nativilor spre casă și familie. În zodia Leu se va afla și planeta Comunicării și călătoriilor, Mercur, iar acest aspect va favoriza comunicarea nativilor cu rudele, afacerile de familie sau călătoriile în locurile care au o semnificație sentimentală sau spirituală deosebită pentru ei.

În 26 iulie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, aducând posibile încurcături în călătorii sau afaceri, dar favorizând împăcarea cu persoane din trecut sau refacerea unor proiecte.

În data de 27 iulie va fi Lună Plină în Vărsător, zodie în care se află și Marte retrograd. Pentru Tauri, acest eveniment (însoțit de eclipsă de Lună) va veni cu vești sau schimbări în carieră sau în relația directă cu șefii.

Taurii vor impune noi limite sau reguli. Cei nemulțumiți vor decide retragerea dintr-un proiect ori chiar își vor prezenta demisia. Acestora din urmă șansa le va surâde, iar noile parteneriate în care vor intra le vor depăși așteptările.
Dar lucrurile nu vor decurge lin. Taurii trebuie să se înarmeze cu și mai multă răbdare și să nu renunțe la planurile lor.

Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!