Horoscop Oana Hanganu, pentru luna iulie 2018, zodia Vărsător

oana-hanganu-horoscop-iulie-VARSATORVărsătorii trebuie să ia decizii foarte clare privind relația de cuplu sau o colaborare profesională. Momentul perfect pentru asta va fi Eclipsa de Lună care va avea loc în zodia lor.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor să se concentreze pe carieră în prima parte a lunii, când Soarele se va afla în zodia Rac și va acționa în ”casa Profesiei ”din astrograma lor.

Soarele aflat în casa Profesiei poate aduce noi oportunități sau succes la actualul loc de muncă ori în afacerea personală. În același timp, le va da nativilor și mai multă vitalitate, pentru că va acționa și în sectorul Sănătății din astrograma lor.

Dar, pentru că Marte retrograd se va afla în semnul Vărsătorului în întreaga lună iulie, nativii vor trebui să își educe răbdarea și voința pentru că nu vor putea acționa, de fiecare dată, așa cum și-a dori  sau atunci când și-ar dori.

Un moment important în plan profesional va fi Luna Nouă din data de 13 iulie, care va avea loc în zodia Rac și va fi însoțită de o eclipsă de Soare.

Luna Nouă din 13 iulie le poate aduce Vărsătorilor noi atribuții sau noi proiecte la actualul loc de muncă sau șansa de a-și găsi un job mai bun.
Pentru unii nativi, Luna Nouă va impune un nou stil de muncă, un nou program sau o nouă rutină zilnică.

Din 23 iulie, Soarele se va muta în zodia Leu și, până în august, va dinamiza sectorul Parteneriatelor din astrograma Vărsătorilor.
Va fi o perioadă interesantă și intensă atât pentru relația de cuplu, cât și pentru colaborările profesionale.

În plus, prezența lui Mercur în zodia Leu va fi un element favorabil pentru nativi. Mercur este planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor și, până în ziua de 26 iulie, va fi un aliat puternic pentru nativii aceștia, dar Marte retrograd în zodia lor va provoca, adesea, tensiuni în cuplu sau probleme de comunicare în relațiile cu șefii, colegii sau partenerii de afaceri.

Din 26 iulie, Mercur va fi retrograd în aceeași zodie (Leu) și va reveni la mersul direct în data de 18 august.
Astfel, perioada cuprinsă între 26 iulie și 18 august trebuie evitată de Vărsătorii care vor să călătorească sau să demareze noi afaceri sau proiecte.
Așa cum se știe, Mercur retrograd provoacă tot felul de încurcături în domeniile pe care le patronează, motiv pentru care Vărsătorii sunt sfătuiți să profite de contextul favorabil din prima parte a lunii.

Ultimul eveniment astrologic important din iulie va avea loc tot zodia Vărsător. Este vorba de Luna Plină din data de 27 iulie, însoțită de eclipsa de Lună.

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din 27 iulie poate fi un moment potrivit pentru luarea unor decizii cu impact pe termen lung, care să vizeze în mod special viața personală și relația de cuplu.

În plan personal, importantă va fi prezența planetei Venus în zodia Fecioară și în casa a VIII-a din astrograma Vărsătorilor. Aceasta este ”casa Banilor altora”, iar Venus aflată aici înseamnă parteneri sau prieteni generoși, dar și rezolvarea unor probleme legate de taxe, credite sau impozite.
Dar casa a VIII-a este și o casă a intimității și senzualității, iar cu Venus, planeta Iubirii, aici, luna iulie se anunță a fi interesantă și deloc plictisitoare pentru Vărsători.

inima25x25 Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul acestui an, în funcție de zodie!