Horoscop Oana Hanganu pentru vineri, 29 iunie 2018

vineri2Horoscop Oana Hanganu pentru vineri, 29 iunie 2018. Principalul eveniment al zilei este intrarea planetei Mercur în zodia Leu, unde va rămâne până în septembrie. Când planeta Comunicării, Mercur, este în Leu, spunem exact ce gândim sau simțim și nu renunțăm prea ușor la opiniile noastre. Riscul este ca, din dorința de a ne impresiona interlocutorii, să vorbim mult, dar să nu îi ascultăm, cu atenție, pe alții. De asemenea, în perioada cu Mercur în Leu, modestia este ”atenuată”, mai ales în relațiile profesionale.

Iată cum va fi ziua de astăzi pentru zodii:

Berbecii nu sunt zgârciți când vine vorba de declarații. Planeta Comunicării, Mercur, intră în zodia Leu și în ”casa Iubirii” din astrograma lor, unde va sta până în toamnă. Mercur în Leu îi încurajează pe nativi să spună ce au pe suflet, dar și să comunice excelent cu copiii sau cu persoanele mai tinere.

Taurii se simt perfect în mijlocul familiei și reușesc să anuleze vechi tensiuni și conflicte. Mercur, planeta Comunicării, intră în zodia Leu și în sectorul Familiei din astrograma lor. Acest aspect astral le poartă noroc și nativilor care vor să cumpere sau să vândă terenuri sau case.

Gemenii se înscriu la cursuri  și  conferințe sau fac o mulțime de drumuri pentru a rezolva niște probleme personale. Mercur, planeta care îi patronează, intră în zodia Leu și în sectorul comunicării din astrogramă. Mercur în Leu îmbunătățește și comunicarea Gemenilor cu frații lor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Racii primesc bani, dar nu ”le pică nimic din cer” Planeta Afacerilor, Mercur, intră în sectorul financiar din astrograma lor, iar nativii își pot mări veniturile printr-un job suplimentar sau o afacere pe cot propriu. Șansele de succes sunt mari pentru că în casa Banilor este și Micul Benefic Venus.

Leii au succes în negocieri, iar de astăzi începe o perioadă foarte bună și pentru nativii care își caută un loc de muncă mai bun. Planeta Comunicării și Afacerilor, Mercur, intră în zodia lor și îi motivează să petreacă mai mult timp alături de familie sau să ia în calcul afaceri de familie.

Fecioarele primesc vești de la foști colegi, merg la interviuri de angajare sau discută cu șefii despre refacerea unor proiecte, despre schimbări de program ori de echipă. Dar Mercur, ajuns în ”casa Secretelor” din astrogramă, le cere Fecioarelor să nu vorbească prea mult despre viața lor personală.

Balanțele își pot întâlni sufletul-pereche pe rețelele de socializare sau cu ajutorul prietenilor, iar cele care au, deja, un partener discută deschis cu acesta despre viitorul relației. Până în 10 iulie, Mercur va acționa împreună planeta Iubirii, în ”casa Prietenilor” din astrograma Balanțelor.

Scorpionii sunt promovați la actualul loc de muncă, primesc noi oferte de colaborare sau se orientează către noi domenii de activitate. Iar toate astea, pentru că planeta Mercur intră în zodia Leu și în sectorul Carierei din astrograma lor, unde  (până în 10 iulie) se află și Micul Benefic Venus.

Săgetătorii călătoresc sau își caută de muncă în străinătate sau primesc vești de la persoane dragi, de departe. Planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor, Mercur, intră în zodia Leu și, până în toamnă, acționează în ”casa Străinătății din astrograma Săgetătorilor.

Capricornii obțin un credit sau sunt ajutați de prieteni să își cumpere ceva ce-și doreau de mult tip sau chiar să se mute în casă nouă. Planeta Mercur intră în zodia Leu și acționează, împreună cu Micul Benefic Venus  ”casa Banilor altora” din astrograma Capriconilor.

Vărsătorii au succes în colaborări profesionale, iar în cuplu, comunicarea este excelentă. Nativii necăsătoriți se gândesc la întemeierea unei familii. Intrarea planetei Mercur în zodia Leu influențează în mod favorabil sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrogramă.

Peștii pleacă în călătorie în interes profesional sau își fac noi prieteni printre colegi. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea chiar la serviciu. Mercur, planeta Comunicării, intră în sectorul Profesiei din astrograma lor, unde acționează împreună cu Venus, planeta Iubirii.