Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de sâmbătă, 30 iunie 2018

oana-hanganu-horoscop-30-iunie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de sâmbătă, 30 iunie 2018. O zodie pune țara la cale, cu un prieten, iar alta trebuie să profite de weekend. Pentru muncă și afaceri, e timp berechet. Doar n-au intrat zilele în sac! Află cum va fi ziua pentru tine. Citește horoscopul zilei!

 

Berbecii merg la cumpărături dar, ca de obicei, depășesc bugetul stabilit și, din acest motiv, atmosfera în familie va fi ”încărcată”. Vizita unui prieten drag, o veste bună de la părinți sau invitația-surpriză la un eveniment ar putea salva situația.

Taurii  ”pun țara la cale” împreună cu un prieten, dar nu-și pot lua gândul de la problemele de serviciu sau proiectele personale. Ar trebui să profite de weekend și să se odihnească. Pentru muncă și afaceri e timp berechet! Doar n-au intrat zilele în sac!

Gemenii vor să fie la curent cu ultimele noutăți din viața prietenilor dar riscă să fie atrași în discuții cu tentă de bârfă sau să nu își aleagă cu atenție partenerii de dialog. Comentariile lor pot fi ”transmise” eronat mai departe sau nu sunt apreciate de cei la care se referă. Atenție!

Racii primesc daruri și toată lumea le face pe plac. La urma urmei, e ”vremea” lor: Soarele se află în zodia Rac, iar Marele Benefic Jupiter, în ”casa Iubirii” din astrogramă. Ce-și pot dori mai mult? Bani? Au noroc! Planeta Afacerilor este în ”casa Banilor” din astrograma lor”

Leii au parte de o zi frumoasă în familie, dar veștile pe care le primesc în legătură cu locul de muncă sau un proiect personal îi cam nemulțumesc. Totuși, nu e cazul să intre în panică. Peste puțin timp vor avea și resurse, și protectori, iar situația se va schimba în favoarea lor

Fecioarele au chef de vorbă și stau ore în șir pe net sau la telefon, cu foști colegi sau vechi prieteni, depănând amintiri. Persoana iubită se poate simți ignorată și, de aici, reproșuri, îmbufnări, aluzii, răutăți. Din fericire, însă, diseară, lucrurile se vor calma. 

Balanțele trebuie să profite de această zi, cu Luna și Marte în ”casa Iubirii” din astrogramă. Nativii singuri trebuie să ”iasă în lume”, eleganți și optimiști, pentru că, doar așa, norocul le va ieși în cale. Cei care au ”pe cineva”, pot face risipă de declarații și cuvinte frumoase!

Scorpionii vor stabilească agenda de weekend pentru întreaga familie, dar nu toată lumea apreciază asta. Mai mult, partenerul și copiii ”fac front comun” și declară că ei ai, deja, alte planuri. Până la urmă, cu tact, se poate găsi o soluție convenabilă pentru toți.

Săgetătorii pleacă într-o călătorie sau se ies, în oraș, cu treburi. Întâmplător se întâlnesc cu un prieten și petrec ceva timp ”la o cafea”. Dacă ”luați de val”, uită de programul stabilit cu persoana iubită, s-ar putea să-și petreacă restul de weekend, singuri!

Capricornii sunt greu de mulțumit și, oricâte declarații sau dovezi de dragoste ar primi, tot nu renunță la convingerea că doar ei fac totul pentru binele relației sau că iubesc mai mult. Nativii singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, dar ”se vindecă” rapid.

Vărsătorii au și chestiuni gospodărești de rezolvat, și invitații de onorat, dar se mobilizează cu greu. Marte retrograd în zodia lor le taie și din elanul de muncă, și din cheful de distracție. În cuplu, discuțiile despre bani ar trebui evitate, măcar în prima parte a zilei.

Peștii care au tras chiulul în timpul săptămânii trebuie să meargă la serviciu sau să-și ia de lucru acasă. Ceilalți se pot bucura de weekend și pot lenevi până la amiază. Seara va veni cu romantism, declarații și, pentru cei singuri, cu tentația unei aventuri.