Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de duminică, 1 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-1-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru duminică, 1 iulie 2018.Află care-s zodiile norocoase în prima zi din ”luna lui Cuptor”! Luna iulie începe cu o zi a orgoliilor și extravaganței, a revoltei față de autoritate sau constrângeri, iar în cuplu, cu tensiuni, gelozii și suspiciuni. Acestea sunt aduse de două aspecte tensionate formate de Lună, Marte (planeta Războiului) și Jupiter (Marele Benefic).
Vizați în mod special sunt persoanele născute în zodiile: Berbec, Vărsător, Leu și Rac. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie:

Berbecii critică pe toată lumea, dar nu acceptă ca altcineva să le spună că au greșit sau că n-au dreptate. Sau sunt foarte darnici, după care se enervează că au rămas fără bani. Iar relația cu prietenii are de suferit.

Taurii se gândesc la reparații, reamenajări sau la mutarea în altă casă, în timp ce partenerul nu vrea decât o zi liniștită, în care să doarmă pe săturate sau să-și viziteze rudele. Trebuie să găsească o soluție de compromis!

Gemenii își fac planuri mari pentru astăzi și sunt siguri că le vor duce la bun sfârșit. Optimismul lor este molipsitor și totul  perfect până când un prieten le cere niște bani sau ei găsesc în cutia poștală (încă) o factură

Racii vor ceva nou: în garderobă, în casă, în amor. Soarele aflat în zodia lor le dă vitalitate și farmec, iar Jupiter aflat în ”casa Iubirii” le poartă noroc. Se poate spune, astfel, că, pentru Raci, 1 iulie nu-i deloc monoton.

Leii se află în centrul atenției și asta nu le aduce doar motive de bucurie, Invidia unor persoane din anturaj le poate ”strica ploile”,  mai ales dacă acestea cunosc prea multe secrete din viața nativilor.

Fecioarele îndrăgostite de curând ”fac un pas înapoi” pentru că se îndoiesc de viitorul relației. Îndoieli există și-n cuplurile ”cu vechime”  dar acestea știu, deja, cum să gestioneze momentele critice.

Balanțele ar trebui să nu plece la cumpărături însoțite de copii, dacă nu vor să se întoarcă acasă doar cu o pâine și un sac de dulciuri. Astăzi copiii ”le joacă pe degete”, iar autoritatea nativilor este ”la cote minime”.

Scorpionii trebuie să ia o decizie și cer sfatul unui prieten, dar se supără dacă aud, de la acesta, ceva ce nu le convine. S-ar părea că, de fapt, astăzi nu-și doresc decât confirmări, încurajări sau un umăr pe care să plângă.

Săgetătorii sunt, astăzi, cam ”împrăștiați”: nu-și găsesc actele, banii sau cheile, uită de aniversarea unui prieten sau greșesc drumul dacă pleacă în călătorii. Important este că, în ciuda tuturor, își păstrează zâmbetul pe buze.

Capricornii au invitații de onorat, dar nu și destulă energie pentru asta. La insistențele partenerului, se mobilizează și fac față situației. Mai mult, dau gazdelor senzația că abia așteptau să ajungă la ”sindrofie”.

Vărsătorii trec printr-o perioadă de mari schimbări și au nevoie de liniște sufletească. O carte bună, un film bun au discuția cu un prieten ori o călătorie într-un loc cu semnificație spirituală i-ar ajuta foarte mult .

Peștii trebuie să se iubească mai mult înainte de aștepta iubire de la alții. Și cum iubirea și răsfățul merg mână-n mână, ar trebui să înceapă chiar de azi să-și ofere mai mult timp, mai multă atenție și de ce nu, mai multe daruri.

Citește și Horoscopul lunii iulie realizat de Oana Hanganu!