Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 2 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-2-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 2 iulie 2018. Astrele au pregătit o zi complicată, în special pentru cupluri. Fiecare vrea să primească dovezi de afecțiune și să fie ”centrul universului” pentru partenerul său, dar, în același timp, vrea să îi fie respectată libertatea și nimeni să nu-i ceară socoteală pentru nimic.

Acest marcaj al zilei este dat de ”opoziția” care se formează între Venus, planeta Iubirii (aflată în zodia Leu) și Lună (aflată în zodia Vărsător, unde acționează, acum, și Marte, planeta Războiului)

Berbecii trebuie să evite cu orice preț discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Vorbele pe care le pot spune, la nervi, nu vor fi uitate sau iertate prea curând.

Taurii trebuie să-și stabilească agenda zilei în așa fel încât să se ocupe de casă, dar să nu întârzie la serviciu. Iar în timpul programului, ar fi bine să evite convorbirile în interes personal.

Gemenii ar trebui să nu comenteze (nimic ”de rău”) despre șefi și nici să se laude cu succesul pe care îl cu proiectele personale. Azi au de câștigat dacă stau cuminți ”în pătrățica” lor.

Racii sunt sensibili și ușor de impresionat. Iar asta o știu și numeroșii ”prieteni” care își vor aduce, în sfârșit, aminte de ei și-i vor ”întreba de sănătate”, pentru a le cere, apoi, ajutorul.

Leii se măguliți dacă primesc declarații de dragoste, dar nu au chef de întrebări și explicații în cuplu. Nativii singuri care își încearcă, astăzi, talentul de cuceritori, nu au prea mult succes.

Fecioarele singure se concentrează cu greu la serviciu pentru că mintea le stă la un fost partener și sunt tentate să îl sune. Nu-i o idee prea bună! În cuplu, se vorbește mult, dar atmosfera e cam rece.

Balanțele preferă o seară în compania prietenilor decât o plimbare sub clar de Lună cu persoana iubită. Azi, nevoia de libertate este mai mare decât cea de afecțiune. La job, totul e ”ok”.

Scorpionii au multe de făcut prin casă dar sunt prea obosiți și pleacă în oraș să se plimbe. Cei care merg la serviciu, își petrec ziua așteptând să se termine programul.

Săgetătorii au chef de vorbă și de depănat impresii de călătorie sau își caută noi destinații pentru vacanță. Ar trebui să fie atenți” Cineva stă cu ochii pe ei și n-o face ”de drag”!

Capricornii trebuie să amâne o ”repriză de cumpărături” pentru că banii pe care se bazau întârzie. Mai mult, nici partenerul nu e la fel de generos ca altădată sau are alte planuri cu banii.

Vărsătorii se simt copleșiți de atenția partenerului sau, dacă ies în oraș cu acesta, sunt deranjați de gesturile de afecțiune și invocă oboseala. Adevărul este că pur și simplu n-au chef de nimic!

Peștii se ceartă cu cineva din familie sau, dacă au nevoie de ceva pentru casă, îi ”toacă mărunt” pe vânzători, cer 100 de produse, le verifică, le critică și apoi nu cumpără nimic.