Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 3 iulie 2018


oana-hanganu-horoscop-3-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 3 iulie 2018. Astrele au pregătit o zi excelentă pentru rezolvarea problemelor de familie! Soarele aflat în zodia Rac este în armonie cu Luna, aflată în zodia Pești, iar sensibilitatea, empatia și afecțiunea față de cei dragi vor marca toate zodiile.

Iată horoscopul zilnic pentru toate zodiile:

Berbecii se vor bucura de o seară liniștită în familie. Asta, doar dacă îi vor lăsa și pe alții să vorbească. Ei, au într-adevăr, multe de spus dar poate că și amintirile, ideile sau opiniile altora contează.

Taurii sunt de părere că și în vacanță copiii trebuie să fie ordonați și să respecte un program, dar partenerul și cei mici sunt de altă părere. După multe ”negocieri”, de data asta, se vor declara învinși.

Gemenii care vor să plece într-o călătorie dar n-au toți banii necesari găsesc o soluție pe ultima sută de metri. De fapt, soluția vine de la parter, care amână niște cumpărături sau întâlnirea cu prietenii.

Racii au ceva sau pe cineva de sărbătorit, toată lumea se simte excelent în compania lor, dar ei își fac griji pentru problemele de la serviciu sau pentru un prieten. Ar trebui să se bucure de această zi!

Leii sunt dezamăgiți: șefii le cer și le urmează sfaturile, dar când vine vorba de recompensat, alți colegi sunt trecuți pe listă. Dezamăgirea asta îi poate motiva să facă niște schimbări în viața profesională.

Fecioarele nu vor, neapărat, Luna de pe cer, dar nu s-ar supăra dacă ar putea să o primească în dar. Deocamdată, trebuie să se mulțumească și cu mici ”atenții” din partea unui admirator discret.

Balanțele au succes la serviciu și asta le ajută să treacă mai ușor peste dezamăgirea provocată de un prieten sau peste tensiunile care pot izbucni în cuplu, din cauza unor fleacuri.

Scorpionii reprezintă firma la un eveniment, pleacă într-o călătorie de afaceri sau, decid, pe ultima sută de metri, să se înscrie la un concurs ori să meargă la un interviu de angajare.

Săgetătorii câștigă un premiu sau sunt promovați la serviciu. Banii vin la momentul oportun, dar se ”topesc” rapid pe cadouri pentru partener sau pe ultimele pregătiri pentru vacanță.

Capricornii singuri își dau seama că s-au îndrăgostit ”până peste urechi” de cineva pe care altădată nu l-ar fi băgat în seamă. În cuplu, toate se rezolvă mai ușor, iar seara vine cu pasiune și declarații.

Vărsătorii primesc vești excelente despre succesul obținut de copii la un concurs ori despre promovarea obținută de partener, la serviciu. La serviciu, s-ar putea ca un coleg să ”le pună bețe în roată”.

Peștii sunt în mare formă și când e vorba de muncă, și când e vorba de distracție. Se anunță o seară lungă, doar cu prietenii alături. Partenerului îi convine situația? Nu prea, dar n-are ce să facă…