Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a anului 2018

oana-hanganu-horoscop-a-doua-parte-an-2018Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a anului. Cine își întâlnește adevăratul suflet-pereche, cine câștigă mai mulți bani și cine este favorizat de Marele Benefic Jupiter. Află cum va fi a doua parte a anului pentru zodia ta!

Horoscopul general arată că a doua parte a lui 2018 va fi puternic marcat de revenirea planetei Jupiter la mersul direct, în data de 10 iulie.

Jupiter este Marele Benefic din astrologie și aduce șanse extraordinare, noroc neașteptat și soluții miraculoase.
Până în noiembrie, Jupiter va rămâne în zodia Scorpion și va  produce schimbări în ”zona Puterii” (politice, financiare etc). Schimbările vor avea, drept punct de plecare, în special dezvăluiri sau ”reglări de conturi”, pe care opinia publică nu le va ignora. Ba mai mult, le va dori sancționate drastic.

Iar asta, pentru că Jupiter în Scorpion va accentua ”foamea de adevăr și dreptate” a oamenilor, dar și interesul pentru mistere, secrete, scandaluri,  conspirații sau jocuri de culise.

De asemenea, influența lui Jupiter se va simți și în alte aspecte patronate de zodia Scorpion, cum ar fi cele legate de sex, senzualitate, bani, motiv pentru care, în următoarele luni, vor ieși la lumină secrete, scandaluri sau abuzuri din zona celor care dețin, într-un fel sau altul puterea.

Din 8 noiembrie, Jupiter se va muta în zodia Săgetător și va influența relațiile internaționale, învățământul și sectorul spiritual-religios, dar și atitudinea față de alte culturi, religii sau sisteme de valori.

 

Iată cum sunt influențate zodiile de Jupiter aflat în Scorpion, până în luna noiembrie 2018

 • Berbecii vor primi ajutor la momentul oportun, de la protectori care, adesea, vor prefera să rămână în umbră, dar le vor ghida pașii sau le vor ”deschide multe uși”. În plan personal, viața amoroasă a nativilor va fi favorizate de astre, dar există și riscul unor aventuri în care nativii se pot lăsa atrași. Financiar, vor avea multe surprize!
 • Taurii singuri au, în lunile următoare, șanse reale să-și găsească sufletul pereche, iar dacă sunt îndrăgostiți de cineva, să se căsătorească. În cuplurile ”cu vechime” pot veni vești legate de nașterea unui copil sau de succesul unor proiecte profesionale, pe care Taurii le gestionează împreună cu partenerul de viață.
 • Gemenii vor fi mai hotărâți în a-și schimba stilul de viață iar cei cu probleme de sănătate vor avea parte de vindecări de-a dreptul miraculoase. În afaceri, succesul nu îi va ocoli, cu condiția ca ei să fie foarte corecți cu angajatorii sau, după caz, cu angajații sau partenerii de afaceri. Orice nedreptate se va întoarce împotriva lor. Corectitudinea va fi o condiție esențială și pentru relația de cuplu.
 • Racii se numără printre marii norocoși ai anului, pentru că, până în noiembrie, Jupiter se va afla în ”casa Iubiri” din astrograma lor. Asta înseamnă noroc în dragoste, vești bune pentru cei care-și doresc copii, dar și relații armonioase cu cei din jur. Nativii singuri au toate șansele să-și găsească jumătatea în următoarele luni. În plan profesional, creativitatea lor poate fi motiv de mândrie și sursă de venit.
 • Leii care se căsătoresc vor avea noroc, la fel ca și nativii care doresc să își ”extindă familia” și să devină părinți. Noroc vor avea și cei care se mută în casă nouă sau vor să investească în  case ori terenuri. Pentru muți nativi, perioada cu Jupiter în Scorpion va aduce succes din afaceri de familie sau din muncă la domiciliu. În plus, relația cu rudele va fi excelentă.
 • Fecioarele vor călători mult, vor fi invitate la o mulțime de evenimente sau, prin natura job-ului, vor comunica și interacționa cu foarte multe persoane. Multe dintre ele se vor înscrie la cursuri și programe pregătire sau perfecționare în domeniile care le interesează cu adevărat. În plus, în această perioadă, pot obține tot ce-și doresc, în negocieri și contracte.
 • Balanțele vor intra într-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Dar vor avea noroc numai dacă își vor valorifica la maximum pregătirea, studiile sau talentul și nu vor mai accepta să fie plătite mai prost decât merită. A doua parte a anului 2018 va fi benefică în special pentru Balanțele care muncesc pe cont propriu.
 • Scorpionii au norocul de partea lor, de vreme ce în zodia lor se află Marele Benefic Jupiter. Până în noiembrie, Jupiter va fi aliatul cel mai puternic. Jupiter îi va motiva să ia deciziile cu adevărat importante pentru ei și să își schimbe viața. În aceste luni, Scorpionii își pot alege adevărata vocație, își pot întâlni adevărata iubire sau pot ”remodela”, așa cum doresc, actuala relație.
  .
 • Săgetătorii vor deveni favoriții astrelor începând din 8 noiembrie, când Marele Benefic Jupiter va intra în zodia lor, unde va rămâne timp de un an de zile. Până atunci, Săgetătorii au nevoie de răbdare pentru că planurile lor se vor îndeplini cu mai mult efort sau cu întârzieri, dar important este că, la nevoie, vor primi ajutor nesperat de la oameni care îi apreciază cu adevărat.
 • Capricornii vor intra în noi cercuri sociale, își vor face noi prieteni sau vor milita pentru anumite cauze, idei sau idealuri. În zodia lor se va afla Saturn, planeta care aduce realism și responsabilitate. Iar Saturn și Jupiter îi vor ajuta să își stabilească planurile de viitor, ținând cont de resurse și de interesul celor față de care au responsabilități majore (în special copii).
 • Vărsătorii se vor bucura de succes în carieră, mai ales că în zodia lor se va afla Nodul Sud, unul dintre pilonii Axei Destinului. Dar succesul din carieră va fi însoțit și de schimbări în viața personală. Mulți dintre ei își vor întâlni sufletul-pereche, iar alții vor trece prin momente decisive în plan partenerial, renunțând la relații ”de fațadă” sau în care nu se simt cu adevărat iubiți sau apreciați.
 • Peștii vor pune mai mult accent pe spiritualitate, pe sensibilitate, pe generozitate și empatie în relațiile cu cei din jur. În același timp, vor fi interesați de dezvoltarea personală și exprimarea creativității. Iar călătoriile (mai ales în străinătate) le vor ”extinde orizontul” iar celor singuri, le pot aduce și întâlnirea cu sufletul-pereche. În plan financiar se anunță vremuri mai bune.


Te invit si pe pagina mea de Facebook!