Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 6 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-6-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 6 iulie 2018. Astrele ne-au pregătit o zi perfectă pentru socializare. Armonia dintre Lună și Mercur se regăsește în relațiile cu prietenii și colegii, iar cea dintre Lună și Marte ne îndeamnă să facem totul cu pasiune și să ne punem în valoare creativitatea.

Iată horoscopul zilei pentru toate zodiile

Berbecii trebuie să hotărască dacă ies cu prietenii în oraș sau petrec o seară romantică alături de persoana iubită. Cu puțină ”organizare”, ar putea să le facă pe toate.

Taurii sunt în centrul atenției și dacă au de prezentat un proiect, un document, un plan, vor reuși să capteze interesul colegilor și atenția unui șef important. Sau invers.

Gemenii sunt ajutați de un prieten să rezolve niște probleme juridice sau care implică relația cu autoritățile. Ziua este bună și pentru noi planuri privind vacanța de vară.

Racii nu se dezmint: se răsfață și vor să fie răsfățați, dar când vine vorba de muncă, se mobilizează și nimeni nu le poate reproșa nimic. Acasă, sunt sensibili și generoși.

Leii își schimbă planurile inițiale pentru weekend, după ce primesc o invitație de nerefuzat de la un vechi prieten. Partenerului n-o să-i prea convină situația.

Fecioarele reiau legătura cu un prieten care dispăruse ”din peisaj” de ceva timp. În cuplu, dacă vor să stingă eventuale tensiuni, trebuie să profite de prima parte a zilei.

Balanțele își găsesc un job nou sau noi parteneri de afaceri prin intermediul unor  prieteni. La insistențele familiei, seara stau acasă cu ei dragi.

Scorpionii au mai multe șanse de reușită dacă se adaptează la ritmul echipei și dacă își temperează tendința de a contrazice (cu argumente greu de combătut, de altfel) pe toată lumea.

Săgetătorii singuri au parte de întâlniri romantice și de admiratori generoși. Nici în cuplu, nativii n-au motive să se plângă pentru că partenerul le îndeplinește toate dorințele.

Capricornii primesc bani și se grăbesc să cumpere ceva pentru copii sau partener. Totuși, s-ar putea să nu fie foarte inspirați și darurile lor să nu aibă succesul scontat.

Vărsătorii au o zi încărcată: semnează un contract, negociază o colaborare sau și își petrec ziua în discuții interminabile despre noi proiecte pe care le pun la cale cu prietenii.

Peștii se pot baza pe intuiție pentru a rezolva problemele de la serviciu, atunci când nu au toate datele necesare sau trebuie să ia, rapid, decizii. Intuiția îi ajută și-n viața sentmentală.