Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-7-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018: Declarațiile de dragoste au efectul dorit. Armonia dintre Lună și Venus, planeta Iubirii, se regăsește în viața sentimentală a zodiilor și nimeni nu va face economie de declarații sau dovezile de afecțiune. După amiază, Luna va intra în zodia Taur, unde se află, deja, planeta Surprizelor, Uranus. Iar Taurul este zodia căreia îi place viața. Deci, se anunță și o seară interesantă, plină de neprevăzut!
Iată horoscopul zilei pentru toate zodiile: BERBEC

BERBEC
Berbecii sunt în formă, puși pe distracție, de la primele ore ale zilei, dar trebuie să aștepte ca și partenerul sau copiii să se ”dezmeticească”. Agenda zilei va fi încărcată, iar nativii, cu siguranță, nu se vor plictisi. Iar dacă primesc și invitații de la prieteni pe care astăzi pur și simplu nu au chef să îi vadă, refuzul ar trebui ”servit” într-o manieră care să ”lase loc de Bună ziua”.

TAUR
Taurii au nevoie de mai mult somn în prima parte a zilei, după o săptămână solicitantă și complicată, în care n-au prea avut timp pentru cei dragi. În a doua parte a zilei, Taurii se vor revanșa față de familie, cu tot felul de surprize și atenții. Nici prietenii apropiați nu vor fi uitați și s-ar putea ca seara să vină cu o petrecere și cu nativii Taur drept amfitrioni. Atenție, totuși, la cheltuieli!

GEMENI
Gemenii încearcă să împace pe toată lumea și abia spre seară au timp și pentru ”sufletul lor”. Și tot se va găsi cineva să le reproșeze că n-au petrecut destul timp împreună. Dar ”mai e și mâine o zi” și o vor lua de la capăt cu alergătură, invitații, telefoane și mesaje. Important este că, în felul acesta, pot afla ceva important, legat de un job pe care îl vânează sau de schimbări care se pregătesc la actualul lor loc de muncă.

RAC

Racii care au ceva restanțe de rezolvat la serviciu trebuie să profite de prima parte a zilei, când Luna se află, încă, în sectorul Carierei din astrograma lor. După amiază, relația cu prietenii devine o prioritate, dar Racii vor găsi o soluție pentru a nu-i da partenerului senzația că se află ” pe locul 2”. O seară petrecută împreună cu familia și cu prietenii este formula cea mai potrivită.

LEU
Leii au parte de un weekend perfect pentru călătorii. Pentru cei singuri, week-end-ul e potrivit și pentru flirturi, cuceriri și aventuri. În plus, nativii Leu vor fi vedetele serii, indiferent dacă vor lua parte la un eveniment sau vor ieși în oraș cu prietenii Singura problemă poate veni de la Marte, aflat în sectorul Mariajului: ca să nu evite certurile în cuplu, Leii ar trebui să nu exagereze cu dorința de ”independență”.

FECIOARĂ
Fecioarele singure visează la un fost parter sau chiar mai dau o șansă unei vechi relații. În cuplu, prima parte a zilei poate veni cu împăcare sau cu mai mult timp petrecut în compania copiilor. După amiază, e vreme bună pentru călătorii sau pentru un spectacol sau un film bun.  Iar nativii care rămân acasă vor ști să le ofere celor dragi o seară de neuitat.

BALANȚĂ
Balanțele își încep ziua ”pe internet” sau cu mult timp petrecut la telefon, cu prietenii. Venus, planeta care le patronează, se află în ”casa Prietenilor”, care este și sectorul ”rețelelor” profesionale sau sociale din astrogramă În a doua parte a zilei, Balanțele pot rezolva probleme legate de bugetul familiei și s-ar putea ca Luna și Uranus, în zodia Taur acum, să le aducă surprize financiare plăcute.

SCORPION
Scorpionii își fac timp pentru o schimbare de look sau pentru o ședință de cumpărături, în prima parte a zilei. După amiază, Luna ajunsă în zodia Taur le îndreaptă atenția spre partener, anunțând o posibilă seară romantică, numai în doi. Pentru nativii singuri, care nu ”se închid în casă”, seara poate veni cu surprize în plan sentimental. Ba chiar cu întâlnirea nesperată cu sufletul-pereche.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au parte de multă iubire în prima parte a zilei. Luna se află chiar în ”casa Iubirii” din astrogramă și este în armonie cu planeta Iubirii. După amiază, sănătatea, dieta sau stilul de viață vor deveni temele de discuție pentru nativi sau  vor fi domeniile în care aceștia vor face importante și concrete schimbări. Tot acum, nativii pot discuta cu partenerul despre schimbările dorite în viața profesională.

CAPRICORN
Capricornii se simt excelent în compania familiei, iar dacă vor să plece într-o călătorie, aleg, drept destinație, satul sau orașul în care au copilărit ori alte locuri care au o semnificație aparte pentru ei. În a doua parte a zilei, atenția Capricornilor se va îndrepta spre persoana iubită și copii. Seara va fi plină de afecțiune și armonie, dar discuțiile legate de bani trebuie amânate pentru altă zi.

VĂRSĂTOR
Pentru Vărsători, comunicarea cu persoana iubită este excelentă, la fel ca și relația cu copiii. Venus se află în ”casa Iubirii” din astrograma lor și, în prima parte a zilei, formează un aspect armonios cu Luna, aflată în sectorul Comunicării și călătoriilor. În a doua parte a zilei,  se anunță evenimente de familie sau vești importante de la rude. În plus, s-ar putea ca o persoană dragă să le calce pragul, pe neașteptate.

PEȘTI
Peștii primesc bani de la job sau pentru o altă activitate sau ajută financiar o rudă care se confruntă cu probleme de sănătate. În a doua parte a zilei, au multe drumuri de făcut sau multe invitații de onorat. Dar cum nu au destul timp pentru toate, vor fi nevoiți să refuze pe cineva. Probabil pe un vechi prieten, pentru că vor considera că acesta nu se va supăra foarte tare. S-ar putea să se înșele. Dar, ulterior, vor găsi o cale de împăcare.