Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 8 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-8-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru 8 iulie 2018. Astrele au pregătit o zi numai bună de petrecut în mijlocul familiei și numai bună pentru a savura micile plăceri ale vieții! Soarele se află în zodia Rac, iar atenția noastră se îndreaptă spre familie, spre locurile copilăriei, spre amintiri și tradiții.

Luna se află în zodia Taur și ne înseamnă să ne răsfățăm cu o plimbare sau cu o ieșire la terasă, cu prietenii, cu un parfum bun sau cu o ședință de ”shopping”, cu o salată de fructe sau și mai sigur, cu o ciocolată.

Și toate acestea, pentru că Taurul este zodia care ”guvernează” și apetitul nostru pentru bun, frumos, gustos și dulce. Mai ales dulce. Americanii sărbătoresc, astăzi, ”Ziua Ciocolatei cu migdale”. Interesantă potrivire!

Iată ce anunță horoscopul zilnic 8 iulie pentru fiecare semn zodiacal:

BERBEC
Berbecii au chef de distracție. Au și bani, au și idei grozave, dar n-au prea mare succes în fața persoanei iubite. Nu o pot îndupleca să accepte o duminică petrecută ”cu gașca”, iar nu una ”în doi”! Dacă au răbdare, situația se rezolvă în a doua parte a zilei.

TAUR
Taurii sunt puși pe șotii. Luna și Uranus în zodia lor îi îndeamnă să facă surprize și farse, iar primii vizați sunt prietenii și colegii. Dar  s-ar putea ca nu toți să le aprecieze imaginația și creativitatea sau simțul umorului, așa că ar trebui să își aleagă cu grijă ”victimele”!

GEMENI
Gemenii au mai mult de câștigat dacă astăzi ascultă, în loc să vorbească. S-ar putea să afle lucruri interesante legate de viața lor profesională, iar în cuplu, ar putea să înțeleagă mai corect ce își dorește, cu adevărat, persoana iubită, de la ei și de la relație.

RAC
Racii s-au cam săturat ca mai toată lumea să le ceară ceva: un sfat, un ban, o idee, o recomandare, o oră de stat la taclale ș.a.m.d. Nativii sunt foarte buni ascultători, iar mulți prieteni vin adesea, doar ca să plângă pe umărul lor. Astăzi, pentru Raci, familia contează!

LEU
Leilor nu le-ar strica încă o zi de weekend, pentru ca astăzi să se poată distra ”ca la carte”, iar mâine să poată dormi pe săturate. Va fi nevoie de un pic de ”organizare” pentru ca programul zilei să includă și timp petrecut cu partenerul, și timp pentru odihnă.

FECIOARĂ
Fecioarele primesc o veste mult așteptată de la cineva drag sau se întâlnesc, întâmplător, cu un fost coleg sau prieten. Vor sta la povești și, furați de conversație, s-ar putea să întârzie la un eveniment la care ar trebui să meargă împreună cu partenerul.

BALANȚĂ­
Balanțele au parte de încă o zi în care ”socializarea” este cuvântul de ordine. Venus, planeta care le patronează, va mai rămâne, până marți, în ”casa Prietenilor” din astrogramă. Cei care  dacă nu au chef să iasă din casă vor comunica pe net cu prietenii.

SCORPION
Scorpionii vor o casă mai mare, dar partenerul se declară mulțumit cu actuala locuință. În plus, consideră că nu e vremea potrivită pentru investiții sau credite. Inițial, nativii se supără, dar apoi sunt de acord: nu se vor mai gândi la asta. Azi! Mâine…”mai vedem…”

SĂGETĂTOR
Săgetătorii se pricep astăzi la toate. Aproape! Sau, mă rog, asta este senzația pe care o lasă celor din jur pentru că au, pentru fiecare, un sfat, o critică, un îndemn. În grupul de prieteni vor să stabilească programul zilei. Dar cu asta, însă, nu e nimeni de acord.

CAPRICORN
Capricornii singuri ar trebui să nu refuze invitația unui prieten și să îl însoțească la o petrecere sau într-o călătorie. Astăzi Luna și Uranus acționează în ”casa Iubirii” din astrograma lor, deci… e vremea surprizelor! Pentru cupluri, astrele aduc armonie și afecțiune.

VĂRSĂTORI
Vărsătorii sărbătoresc succesul profesional al cuiva din familie sau trebuie ”să facă cinste” pentru că au obținut un job mai bun sau o promovare. Dimineață, însă, în febra pregătirilor, nativii sunt un pic stresați și irascibili. Dar asta-i o problemă trecătoare.

PEȘTI
Peștii au nevoie de o zi în care să facă exact ceea ce vor, fără să stea cu ochii pe ceas, stresați să nu întârzie undeva, fără să se gândească la alții și chiar fără să se gîndească la siluetă și dietă atunci când vor o ciocolată sau o înghețată. Iar ziua aceea este chiar azi!