Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 9 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-9-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 9 iulie 2018. Astrele ne-au pregătit o zi în care trebuie să verificăm toate informațiile primite, iar în relații, să nu cerem mai mult decât oferim. Mercur, planeta Comunicării formează un aspect astral tensionat cu Marele Benefic Jupiter, iar Luna și Venus, planeta Iubirii, le urmează exemplul.

Ziua de astăzi este marcată de energia cifrei 9, care reprezintă o punct între nou și vechi, între sfârșitul unei etape și începutul alteia. Iar mâine chiar va începe o etapă nouă pentru toate zodiile, pentru că Marele Benefic Jupiter a reveni la mersul direct în zodia Scorpion, iar planeta Venus va intra în zodia Fecioară.

Iată ce anunță horoscopul zilnic pentru fiecare zodie:

BERBEC
Multe idei, multe opinii, multe promisiuni dar…nimic concret, deocamdată. Berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare dacă vor să obțină un job mai bun sau o mărire de salariu. Va veni și vremea lor!

TAUR
Taurii nu pot invoca la serviciu problemele de acasă pentru a-și justifica lipsa de concentrare sau chef de muncă. Astăzi toată lumea e ”aricioasă” și nimeni nu se grăbește să le dea o mână de ajutor. Dar se vor descurca și singuri!

GEMENI
Gemenii au o părere excelentă despre ei înșiși dar azi pot avea surprize. Și la serviciu, dar și dacă au de negociat contracte sau merg la interviuri pentru angajare, riscă să piardă mult tocmai din cauza acestei atitudini.

RAC
Racii primesc o mulțime de complimente și s-ar părea că n-au în jur decât prieteni și admiratori. Ei știu adevărul dar preferă să lase lucrurile așa cum sunt. Și bine fac! N-are niciun rost să se enerveze chiar de luni!

LEU
Leii care vor să obțină un credit sau să cumpere ceva de valoare, ar trebui să își facă foarte bine calculele. Azi sunt un pic prea optimiști și riscă să se ”întindă mai mult decât e plapuma”. Mai bine amână decizia până mâine.

FECIOARĂ
Fecioarele primesc vești de la un fost prieten. Acesta reapare după mult timp de ”tăcere” și le cere ajutorul. Sau partenerul se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce le ”servește”  reproșuri neîntemeiate.

BALANȚĂ
Balanțele trebuie să mai aștepte câteva zile pentru a demara un nou proiect sau pentru a-și primi banii pentru o colaborare din trecut. Pentru ei, Marele Benefic Jupiter e retrograd în ”casa Banilor” până mâine seară.

SCORPION
Scorpionii sunt nemulțumiți că șeful a uitat de promovarea promisă, că mărirea de salariu întârzie sau că nu primesc nicio veste în urma unui interviu de angajare. Răbdare! De mâine, norocul le surâde din nou!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii care au de rezolvat probleme legale sau administrative trebuie să se înarmeze cu răbdare și să-și ia ceva bani ”de rezervă” la ei. S-ar putea să li se ceară mai multe acte ori să aibă de plătit taxe mai mari.

CAPRICORN
Capricornii au chef de stat la taclale cu prietenii dar, în felul acesta, riscă să își dea peste cap agenda zilei. S-ar putea chiar să rămână la serviciu peste program sau să își ia de lucru acasă. Mai bine s-ar organiza un pic!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii primesc vești de la cineva de departe sau află despre niște schimbări care se pregătesc la serviciu. Noutățile îi îngrijorează dar situația se va rezolva. Marele Benefic îi sprijină, încă, în plan profesional.

PEȘTI
Peștii nu sunt în toane bune! De fapt, asta este doar impresia pe care o lasă colegilor pentru că pur și simplu azi nu mai au chef să asculte pe toată lumea și să caute soluții pentru toți cei care se plâng de ceva sau cineva.

Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta!

oana-horoscop-vibratia-zilei-9-iulie