Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 10 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-10-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 10 iulie 2018. Două evenimente importante aduc schimbări pentru zodii! Marele Benefic Jupiter revine la mersul direct și Micul Benefic Venus  intră în zodia Fecioară! Află cum va fi ziua pentru tine!

Horoscopul zilei de 10 iulie 2018 este marcat de două evenimente importante care aduc mari schimbări pentru toate zodiile. Primul este intrarea planetei Venus în zodia Fecioară, iar al doilea, revenirea planetei Jupiter la mersul direct în zodia Scorpion.

Venus în semnul Fecioarei ne face mai pretențioși în iubire și mai puțin receptivi la simple declarații, iar distracția și flirtul sunt înlocuite cu realism, pragmatism și interesul pentru relații stabile, cu persoane în care putem avea, cu adevărat, încredere. În cuplu, partenerii sunt mai interesați să rezolve problemele concrete, astfel încât relația să ”funcționeze” mai bine.

Revenirea planetei Jupiter la mersul direct va aduce un plus de noroc și oportunități pentru toate zodiile. Marele Benefic Jupiter va rămâne în zodia Scorpion până în noiembrie.

Iată ce anunță horoscopul zilnic pentru fiecare zodie:

 

BERBEC Berbecii sunt tentați să vorbească prea mult despre rolul lor în echipă, uitând că au, și colegii, meritele lor. Dar astfel de ”abordări” nu vor fi deloc pe placul șefilor, deci… atenție! Sentimental, însă, le merge bine. Horoscop lunar, iulie zodia Berbec- click aici

TAUR
Taurii încep să aibă (mai mult) noroc în plan sentimental: azi, Venus intră în ”casa Iubirii” din astrograma lor. În plan financiar, însă, ziua de azi nu e foarte potrivită pentru afaceri cu prietenii. Horoscop lunar, iulie zodia Taur- click aici!

GEMENI
Gemenii trebuie să aibă grijă să nu-și piardă vreun act sau să nu greșească ”adrisantul” dacă au de trimis un mesaj important. În plan sentimental, amintirile sau întâlnirea cu o fostă iubire îi bulversează. Horoscop lunar, iulie zodia Gemeni-click aici!

RAC
Racii sunt cei mai buni parteneri de dialog! Asta vor spune cei din jur despre nativi pentru că, astăzi, Racii ascultă cu mare atenție pe toată lumea. Sau, mai bine zis, aceasta este impresia pe care o lasă… Horoscop lunar, iulie zodia Rac- click aici!

LEU
Leii sunt ”între ciocan și nicovală”: partenerul le critică prietenii, iar prietenii le reproșează că petrec prea puțin timp în compania lor. Încercarea de a ”face pace” între ei nu prea are, azi, efectul dorit! Horoscop lunar, iulie zodia Leu – click aici!

FECIOARĂ
Fecioarele au parte de o zi plină la serviciu, dar colegii se vor oferi să le ajute, iar șefii vor fi mai îngăduitori ca de obicei. Venus, ajunsă în zodia lor, le favorizează nu doar în dragoste, ci și în carieră. Horoscop lunar, iulie zodia Fecioară –click aici!

BALANȚĂ
Balanțele sunt foarte creative și găsesc soluții neașteptate, dar s-ar putea ca șefii să le considere prea nerealiste pentru a le aplica. Peste puțin timp, mersul lucrurilor va dovedi că, de fapt, ele au avut dreptate. Horoscop lunar, iulie zodia Balanță – click aici!

SCORPION
Scorpionii apelează la ”rezerva personală” pentru a achita niște facturi sau alte restanțe. Iar asta nu le convine. Dar nu sunt egoiști, ci au senzația că partenerul nu se implică destul în ”problemele casei”. Horoscop lunar, iulie zodia Scorpion -click aici!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii trebuie să renunțe la o călătorie în compania persoanei iubite sau la un eveniment de familie pentru a nu rata o șansă în plan profesional. De exemplu, trebuie să meargă, astăzi, la un interviu. Horoscop lunar, iulie zodia Săgetător -click aici!

CAPRICORN
Capricornii pot obține o mărire de salariu dacă aleg momentul potrivit. Iar șefii sunt, astăzi, ”în toane bune”. Dar asta nu înseamnă că răspunsul favorabil va veni imediat, ci peste câteva zile. Horoscop lunar, iulie zodia Capricorn-click aici!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de o zi excelentă în plan sentimental. Norocul le surâde și celor singuri, mai ales dacă sunt în vacanță sau pleacă într-o călătorie. La serviciu, li se oferă un bonus, o primă, un comision. Horoscop lunar, iulie zodia Vărsător -click aici!

PEȘTI
Peștii au parte de armonie în cuplu sau șanse mai mari să ”reconstruiască” relația. Pentru cei singuri începe o perioadă foarte bună: planeta Iubirii este, de astăzi, în sectorul Mariajului din astrograma lor. Horoscop lunar, iulie zodia Pești – click aici!

 rose3Află și cum stai cu dragostea până la sfârșitul anului! Click aici!

oana-horoscop-vibratia-zilei-10-iulie