Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 11 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-11-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 11 iulie 2018. Astrele au pregătit o zi norocoasă pentru toate zodiile! Marele Benefic Jupiter a revenit la mersul direct în Scorpion și aduce șanse și oportunități, Micul Benefic se află în zodia Fecioară și aduce stabilitate în relații, iar Soarele și Luna, acum în zodia Rac, ne îndreaptă atenția spre casă și familie.

Totuși, pentru că sunt 4 planete retrograde (Pluton, Saturn, Marte și Neptun), s-ar putea ca răbdarea unora dintre noi să fie pusă la încercare sau succesul dorit să ceară mai multă muncă sau mai multe responsabilități.

Află ce anunță horoscopul zilnic pentru cele 12 zodii:

trifoi-4-foiBERBEC
Berbecii se numără printre favoriții astrelor. Marele Benefic Jupiter a revenit la mersul direct și acționează în ”casa Banilor altora”, ajutându-i să facă rost de finanțele necesare pentru proiectele personale. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Berbec!

 

trifoi-4-foiTAURII
Taurii sunt afectuoși, dar și geloși, iar asta nu face decât să provoace tensiuni în cuplu. Ziua este mai norocoasă pentru nativii singuri care, de la un simplu flirt, pot ”construi” o poveste de dragoste. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Taur!

 

trifoi-4-foiGEMENI
Gemenii se ocupă de problemele casei: repară, reamenajează ori achită facturi. Sau duc muncă de lămurire cu o rudă (cel mai probabil, un părinte) care refuză să meargă la medic deși nu se simte foarte bine. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Gemeni!

 

trifoi-4-foiRAC
Racii au noroc în dragoste pentru că  Marele Benefic Jupiter a revenit la mersul direct în casa Iubirii, dar au și noroc în plan financiar pentru că Micul Benefic Venus s-a mutat în casa Comunicării și afacerilor din astrograma lor. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Rac!

 

trifoi-4-foiLEU
Leii care așteaptă un răspuns privind un job sau un o colaborare  vor avea o surpriză plăcută: oferta concretă pe care o vor primi le va depăși așteptările. Totuși, până la semnarea contractului, e mai bine să fie discreți.  Citește și horoscopul lunii iulie-  Leu!

 

trifoi-4-foiFECIOARĂ
Fecioarele trebuie să își modifice atitudinea față de un șef sau coleg pentru a nu lăsa loc de interpretări. Se pare că amabilitatea lor a fost greșit înțeleasă. E bine să clarifice situația. În cuplu, posibile tensiuni din cauza copiilor. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Fecioară!

 

trifoi-4-foiBALANȚĂ
Balanțele au nevoie, rapid, de o sumă ”consistentă” pentru a nu rata o ofertă sau pentru a demara un proiect personal. Prietenii au, la rândul lor, probleme și situația pare fără ieșire. Soluția poate veni de la un fost partener. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Balanță!

 

trifoi-4-foiSCORPION
Scorpionii sunt marii norocoși ai acestei perioade pentru că Marele Benefic Jupiter a revenit la mersul direct în zodia lor. În plan profesional și financiar, situația se stabilizează și succesul este mai ușor de obținut. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Scorpion!

 

trifoi-4-foiSĂGETĂTOR
Săgetătorii pot face pași importanți către cariera dorită cu adevărat. Dacă sunt mulțumiți de viața lor profesională, astăzi vor fi remarcați de șefi, iar aprecierea se va concretiza, în viitorul apropiat, printr-o promovare. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Săgetător!

 

trifoi-4-foiCAPRICORN
Capricornii singuri pot avea ”surprize sentimentale” dacă ies în oraș cu prietenii. Marele Benefic Jupiter a revenit la mersul direct în sectorul Prietenilor din astrogramă și le aduce noroc. Financiar, recuperează o datorie. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Capricorn!

 

trifoi-4-foiVĂRSĂTOR
Vărsătorii trebuie să își consolideze relația cu șefii, dacă aceștia îi apreciază. Dacă relația cu ei este tensionată, e bine să profite de săptămâna asta pentru a ”face pace”. Perioada este importantă pentru cariera lorCitește și horoscopul lunii iulie- zodia Vărsător!

 

trifoi-4-foiPEȘTI
Peștii singuri care pleacă în vacanță se îndrăgostesc. Ceilalți (singuri) își întâlnesc iubirea dacă nu se închid în casă pentru a-și îneca, în lacrimi, amarul. În cuplu se simte prezența planetei Iubirii în casa Mariajului din astrogramă. Citește și horoscopul lunii iulie- zodia Pești!

 

oana-horoscop-vibratia-zilei-11-iulie