Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 12 iulie 2018.

oana-hanganu-horoscop-12-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 12 iulie 2018. Astăzi, planeta Iubirii este în armonie cu planeta Surprizelor, așa că viața sentimentală a multora dintre noi poate lua o întorsătură neașteptată.

Unii se îndrăgostesc la prima vedere, alții își dau seama că prietenia a devenit, în timp, iubire, în timp ce foarte mulți își dau seama, încă o dată, cât de importantă este, pentru viața lor, o anumită persoană. În a doua parte a zilei, însă, opoziția dintre Soare și Pluton ne cere să ne exprimăm cu grijă sentimentele și să ne ținem sub control emoțiile, pentru a nu îi copleși, deranja, enerva, îngrijora pe ceilalți și pentru a nu produce tensiuni inutile în relații, de orice fel ar fi acestea.
Diseară, lucrurile se vor ”reașeza”. Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter și cu planeta Neptun, pregătindu-ne pentru schimbarea care poate fi adusă mâine, de Luna Nouă ce va avea loc în zodia Rac.

Ce prevede horoscopul zilnic pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii au parte de o zi norocoasă în plan financiar. La serviciu se anunță o mărire de salariu sau, cei nemulțumiți de actualul job, își pot găsi o colaborare mai bine plătită. Atenție, însă, la atitudinea față de șefi sau față de colegii care se numără printre apropiații acestuia!  Orgoliul exagerat nu e recomandat… În plan personal, pentru cei singuri, se anunță noi  pasiuni.

 

TAUR
Taurii se îndrăgostesc la prima vedere sau realizează că sentimentele lor față de un prieten sau coleg s-au transformat, în timp, în iubire. Venus este chiar în casa Iubirii lor și în armonie cu Planeta Surprizelor, aflată în semnul lor zodiacal. Acest aspect aduce și armonie în relațiile ”cu vechime”, iar pentru nativi, dorința de a-și surprinde partenerul cu dovezi de dragoste. Pentru cei care călătoresc: atenție unde își păstrează actele!

 

GEMENI
Gemenii sunt preocupați, astăzi, de problemele cu care se confruntă o rudă apropiată sau pot primi, pe neașteptate, un cadou valoros de la un prieten bun. Dar valoarea acestui dar nu trebuie să fie, neapărat, una materială! În plan financiar, pot apărea motive de nemulțumire în a doua parte a zilei: fie partenerul exagerează cu cheltuielile, fie renunță, fără să le ceară părerea, la un job sau la o colaborare care suplimenta bugetul familiei.

 

RAC
Racii pot fi suprinși, în mod plăcut, de un cadou pe care îl primesc de la un prieten. Sau, dacă sunt sărbătoriții zilei, colegii pun la cale, pentru ei, o petrecere-surpriză. S-ar putea, de asemenea, ca nativii Rac să primească declarați de dragoste de la cine nu s-ar fi așteptat. În doua parte a zilei, un aspect tensionat dintre Soare și Pluton, afectează relația de cuplu. Dar cu tac și răbdare, tensiunile pot fi evitate.

 

LEU
Leii au parte de o zi importantă în carieră. Ei pot primi o ofertă sau pot obține schimbarea unor clauze dintr-un contract de muncă. Armonia dintre Venus și Uranus le poate aduce surprize nu doar în plan profesional și financiar, ci și sentimental. Astfel, o prietenie începută ”pe internet” se poate transforma într-o poveste de dragoste. În a doua parte a zilei, trebuie să evite certurile cu un coleg sau șef direct.

 

FECIOARĂ
Fecioarele trec printr-o perioadă în care pot obține succes la examene sau la interviuri pentru angajare, iar la locul de muncă, sunt foarte apreciate. În plan sentimental, norocul multor nativi vine din străinătate, deci călătoriile sau evenimentele la care iau parte și persoane din alte țări pot fi reale oportunități pentru nativii ce-și caută sufletul pereche. În a doua parte a zilei, în multe cupluri, posibile tensiuni din cauza copiilor.

 

BALANȚĂ
Balanțele pot primi bani de la cineva care le-a mai ajutat sau pentru un proiect la care au lucrat în trecut. Ziua este foarte bună și pentru nativii care au nevoie de un credit sau de alt fel de finanțare. În a doua parte a zilei, sunt posibile tensiuni în familie din cauza deciziilor luate de Balanțe în plan profesional sau din cauză că, pentru foarte mulți nativi, în această perioadă, cariera este adevărata prioritate.
SCORPION
Scorpionii își pot rezolva problemele din căsnicie cu ajutorul unui prieten care ”aduce pacea”. Sau, în multe cupluri, prietenia dintre parteneri este mai importantă decât pasiunea sau interesul material comun. Ziua poate veni și cu surprize pentru Scorpionii singuri: declarații de dragoste de la un vechi prieten sau de la prieteni de pe rețelele de socializare. În a doua parte a zilei, atenție, posibile tensiuni cu cineva care reprezintă autoritățile.

 

SĂGETĂTOR
Săgetătorii au șanse mari să fie promovați sau măcar să fie lăudați ”la scenă deschisă” de către șefi. Iar dacă mai au răbdare, vor primi mai mult decât cuvinte de apreciere.  Ziua este foarte bună și pentru nativii care își caută un loc de muncă și care ”sunt pe fază” și realiști când negociază salariul. Diseară, unii Săgetători vor fi dezamăgiți pentru că banii pe care îi așteptau de la un prieten, de la job sau de la o bancă întârzie câteva zile.

 

CAPRICORN
Capricornii pleacă într-o călătorie sau vor să învețe o limbă străină, iar cei singuri își pot întâlni sufletul pereche cu ocazia unei vacanțe. Relațiile nativilor cu proprii copii sunt excelente sau creativitatea lor îi ajută să câștige bani din proiecte destinate copiilor sau dintr-un hobby. În a doua parte a zilei, multe relații trec printr-un ”proces de evalure”, caz în care nemulțumirile și frustrările ascunse vor fie clar exprimate.

 

VĂRSĂTOR
Vărsătorii restabilesc prioritățile legate de bugetul familiei pentru că sunt interesați de schimbarea locuinței sau de reamenajarea acesteia. Sau mulți nativi trebuie să se pregătească pentru un eveniment de familie. La serviciu, trebuie să își gestioneze cu mare atenție timpul pentru a nu se trezi, la sfârșitul zilei, cu restanțe. Nativii   care își caută un loc de muncă primesc oferte, dar acestea nu sunt prea motivante. Deocamdată!

 

PEȘTI
Peștii fac sau primesc declarații de dragoste sau vor să vorbească (un pic prea mult!) despre povestea lor de iubire. În cuplu, se fac planuri de viitor și chiar pot veni vești-surpriză legate de un copil. Ziua poate fi norocoasă și pentru Peștii singuri, dacă aceștia nu mai așteaptă ca în viața lor să apară partenerul perfect și iubirea perfectă. În familie, Peștii au rol de mediator între copii și partenerul de viață.

Citește și analiza numerologică a săptămânii!
O săptămână cu decizii și schimbări importante!

oana-horoscop-vibratia-zilei-12 iulie