Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 13 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-13-iulieHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 13 iulie 2018. Principialul eveniment astrologic de astăzi este Luna Nouă în zodia Rac, însoțită de o eclipsă parțială de Soare. Racul este zodia care patronează relațiile de familie, interesul pentru tradiții, istorie, spiritualitate.

Racul este o zodie de apă și este guvernat de Lună, iar în astrologie, Luna patronează emoțiile și sensibilitatea. Astrele ne-au pregătit o zi în care sensibilitatea va fi la cote maxime, iar relația cu familia (în special cu mama) va fi o prioritate.

 

Ce anunță horoscopul zilnic pentru toate zodiile:

BERBEC
Lună Nouă și Eclipsa de Soare în zodia Rac de astăzi vor influența relația Berbecilor cu familia și vor aduce la lumină vechi tensiuni și probleme, pentru ca acestea să fie, în sfârșit, rezolvate. Luna Nouă poate fi, pentru unii nativi, și un moment important, în care decid că e mai bine să se ”desprindă” de familie și să se mute singuri sau, dacă au, deja, ”pe cineva”, se vor gândi foarte serios la căsătorie.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!


TAUR

Lună Nouă de astăzi va avea loc în zodia Rac și în sectorul Comunicării din astrograma Taurilor și va fi un moment foarte bun pentru negocieri sau pentru întâlniri cu persoane importante. Dar dacă Taurii primesc, în preajma acestui eveniment, o ofertă de coaborare, ar fi bine să dea un răspuns doar după o atentă analiză, inclusiv legată de seriozitatea posibilului angajator sau partener.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

­­­­­­­­

GEMENI
Luna Nouă de astăzi va fi însoțită de eclipsă de Soare și va avea loc în ”casa Banilor” din astrograma Gemenilor. Ea le poate aduce Gemenilor noi oferte de muncă sau noi idei privind proiectele și afacerile personale. Dar, Marte retrograd poate aduce obstacole, iar Saturn și Pluton (în mers retrograd, de asemenea) cer o realistă analiză a resurselor înainte de extinderea unei afaceri sau de lansarea unui nou proiect.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

 

RAC
Luna Nouă de astăzi este însoțită de eclipsa de Soare, iar pentru nativi, este un moment important în luarea unor decizii care le pot schimba viața, pentru că are loc în zodia lor. Vor fi și nativi care vor opta pentru schimbări (aparent) minore, cum ar fi un nou look sau un nou tip de atitudine în relația cu cei din jur.   Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

 

LEU
Lună Nouă de astăzi are loc în zodia Rac și în sectorul Trecutului din astrograma Leilor. Leii pot primi informații importante care schimbă raportul de forțe într-o competiție sau dispută în care sunt implicați. Sau discută despre proiectele lor o persoană care dorește să îi sprijine din umbră. Dar Șansa va începe să le surâdă cu adevărat din 23 iulie, când Soarele intră în zodia lor.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

 

FECIOARĂ
Luna Nouă de astăzi are loc în zodia Rac și în ”casa Prietenilor” din astrograma Feciarelor. Nativii își pot face noi prieteni sau se pot implica în proiecte, acțiuni sau organizații caritabile sau sunt legate de domenii care îi interesează. Luna Nouă poate fi și un moment de schimbare a planurilor personale pe termen lung.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

 

BALANȚĂ
Luna Nouă de astăzi are loc în zodia Rac și în ”casa Carierei” din astrograma Balanțelor și le poate aduce o ofertă de colaborare sau o veste oficială legată de succesul lor. Pentru unii nativi, Luna Nouă poate fi un moment de schimbare în carieră sau de lansare a unor noi proiecte personale.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!
SCORPION
Luna Nouă de astăzi are loc în zodia Rac și în ”casa Străinătății” din astrograma Scorpionilor. Ea poate să le aducă nativilor vești de la persoane ”de departe” sau oferte de muncă din străinătate sau poate fi un nou început pentru cei care doresc să se stabilească în altă țară.   Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

 

SĂGETĂTOR
Luna Nouă de astăzi are loc în zodia Rac și în ”casa Banilor altora” din astrograma Săgetătorilor. Aceștia pot primi vești bune de la partener privind bugetul comun sau răspuns favorabil legat de o cerere de credit personal sau de finanțare pentru un proiect profesional.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

 

CAPRICORN
Luna Nouă de astăzi are loc în zodia Rac și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Capricornilor. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea sau înțeleg mai bine ce își doresc, cu adevărat dintr-o relație. În cupluri, vechile tensiuni se atenuează și relația poate primi șansa unui nou început.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

 

VĂRSĂTOR
Luna Nouă de astăzi are loc în zodia Rac și în sectorul Profesiei din astrograma Vărsătorilor. Ea le poate aduce noi atribuții sau noi proiecte la actualul loc de muncă sau șansa de a-și găsi un job mai bun. Pentru unii nativi, Luna Nouă va impune un nou stil de muncă, un nou program sau o nouă rutină zilnică.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!
PEȘTI
Luna Nouă de astăzi, are loc în zodia Rac și este însoțită de o eclipsă de Soare. Pentru Pești, aduce schimbări în plan sentimental pentru că are loc în ”casa Iubirii” din astrograma lor. Peștii singuri își pot întâlni marea iubire, iar cei care au, deja, o relație, vor petrece momente magice alături de partener.  Citește și Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta! Click aici!

oana-horoscop-vibratia-zilei-13-iulie.jpg