Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 14 iulie 2018

oana-hanganu-horoscop-14-iulie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 14 iulie 2018. Astrele ne-au pregătit o zi perfectă pentru distracție și relaxare…cu măsură. În cuplu, declarațiile au importanța lor, dar mai valoroase și mai apreciate vor fi lucrurile simple, făcute împreună.
Iar toate acestea, pentru că Luna a ajuns în zodia Leu, iar Venus, iar Planeta Iubirii, este în armonie cu Saturn, planeta Responsabilităților. 

Ce anunță Horoscopul zilei pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii au chef de distracție și, dacă nu sunt invitați la vreo aniversare, pleacă într-o călătorie cu partenerul de viață.
Luna este în casa Iubirii din astrograma Berbecilor și în armonie cu Venus, planeta Iubirii, așa că ziua se anunță a fi interesantă și pentru cei singuri.
Iar financiar, norocul le surâde. Ar putea câștiga un premiu!

 

TAUR
Taurii consideră că vorbele sunt mai puțin importante decât faptele și vor prefera să-și petreacă întreaga zi, gătind, grădinărind sau chiar dereticând prin casă împreună cu persoana iubită.
Nativii Tauri care nu și-au întâlnit sufletul-pereche pot avea noroc. Cei care iau parte la un eveniment sau urmează niște cursuri își fac noi prieteni și,  printre aceștia poate fi chiar viitorul partener de viață.

 

GEMENI
Gemenii cumpără ceva de valoare pentru casă ori discută cu partenerul despre modul în care pot suplimenta bugetul familiei.
O invitație primită pe neașteptate le cere nativilor să-și schimbe programul și să renunțe la ieșirea în oraș cu copiii.
Gemenii singuri își pot întâlni marea iubire prin intermediul unei rude sau luând parte la un eveniment de familie.

 

RAC
Racii își fac griji pentru un prieten care trece printr-o perioadă mai dificilă și încearcă să găsească o soluție. Din păcate, dacă nu au decât sfaturi de oferit, s-ar putea ca dorința lor de a ajuta să nu fie apreciată.
Mai bine s-ar concentra pe relația de cuplu, pentru că partenerul are multe să le spună… În special vorbe de iubire…
Pentru cei singuri, apar oportunități sentimentale.

 

LEU
Leii sunt cam morocănoși, dis-de-dimineață. Oboseala acumulată în ultimul timp își spune cuvântul, dar asta nu înseamnă că e în regulă să le dea, și altora, ziua peste cap.
Din fericire, spre amiază, revin la sentimente mai bune și sunt gata de petrecere, de plecat la drum sau de mers în vizită pe la prieteni. Iar entuziasmul lor îi molipsește și pe copii și partener.

FECIOARĂ
Fecioara vrea ca totul să strălucească de curățenie și fiecare lucru să fie la locul lui, așa că își petrec dimineața muncind, de zor, prin casă. Mai mult, reușesc să îi implice și pe copii în toate activitățile, dar cu partenerul s-ar putea să nu aibă același succes. În a doua parte a zilei s-ar putea să plece într-o vizită sau să ia parte la un eveniment de familie.
Fecioarele singure ar trebui să nu refuze invitațiile primite de la prieteni.

 

BALANȚĂ
Balanțele se întâlnesc cu prieteni vechi sau își petrec prima parte a zilei în compania familiei ori discutând, la telefon, cu toate rudele. În acest timp, s-ar putea ca partenerul să se simtă ignorat și să își facă un alt program, în semn de reproș.
Dar, diplomația Balanțelor poate rezolva situația și seara va fi una armonioasă, cu condiția ca nativii să nu exagereze cu cheltuielile sau…pretențiile.

 

SCORPIONII
Scorpionii își fac planuri de viitor privind viața de familie. Unii stabilesc data căsătoriei, alții merg să ”vizioneze” câteva case pentru a face o alegere cât mai bună, iar alții discută cu partenerul de viață despre posibile afaceri în comun sau despre un credit.
Dar sunt și Scorpioni care nu vor decât să se odihnească, să se relaxeze în confortul și liniștea de acasă și să se răsfețe cu ceva bunătăți de ei preparate.

 

SĂGETĂTORII
Săgetătorii singuri au parte de aventuri sau se îndrăgostesc la prima vedere. Ceilalți, au nevoie de o schimbare în rutina zilnică și pleacă împreună cu partenerul într-o călătorie sau își vizitează prietenii pe care nu i-au mai întâlnit de mult timp.
Cei care trebuie să meargă la serviciu, vor avea destulă energie încât să-și rezolve și o parte din sarcinile programate pentru săptămâna viitoare.

CAPRICORN
Capricornii au parte de o zi specială, cu multă sensibilitate, dar și pasiune. Luna aflată în Leu și planeta Iubiri acționează în favoarea lor, armonizând atmosfera și aducând un plus de pasiune în cuplu.
Nativii singuri se pot îndrăgosti de cineva din altă țară sau de cineva care va juca, în viitorul apropiat, rolul de mentor sau îi va ajuta, mult, în carieră. Din punct de vedere financiar, ziua vine cu vești bune.

 

VĂRSĂTOR
Vărsătorii se bucură de o frumoasă zi ”în familie”, iar în cuplu, vechi tensiuni pot fi date uitării. Ziua este norocoasă și pentru nativii singuri. Aceștia pot face primul pas în relația cu o persoană pe care o admiră de mai mult timp. Important este să nu încerce să grăbească lucrurile.
Financiar, nativii sunt ajutați de un vechi prieten sau dacă au nevoie de un credit, primesc un răspuns favorabil.

 

PEȘTI
Peștii au noroc în iubire sau, dacă nu și-au întâlnit, încă jumătatea, ziua de azi le poate aduce surprize plăcute. Iar asta, pentru că Venus, planeta Iubirii, se află în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor!
În cuplu, atmosfera ar trebui să fie una foarte plăcută, cu condiția ca Peștii să nu ”repună pe tapet” vechi reproșuri, frustrări sau nemulțumiri.
Mai bine ar ieși în oraș sau ar pleca într-o scurtă călătorie, cu persoana iubită!
oana-horoscop-vibratia-zilei-14-iulie.jpg