Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-BALANTAHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să nu-și piardă răbdarea dacă lucrurile se leagă mai greu sau dacă nu sunt în formă maximă.

Luna va intra în zodia lor în seara de marți, 17 iulie, iar până atunci ar fi bine să se odihnească mai mult sau să-și rezolve eventualele restanțe.
În cuplu, primele zile din săptămână pot veni cu nostalgii, iar pentru mulți nativi singuri, cu dorința de a se întoarce la o fostă iubire.

Miercuri, 18 iulie, Luna ajunsă în zodia lor va fi în armonie cu planeta Pasiunii, aflată în sectorul Iubirii din astrogramă. Vor urma câteva zile dinamice în cuplu și pline de surprize pentru nativii singuri, care își caută sufletul pereche.

Vineri și sâmbătă,  Luna și Marele Benefic vor acționa în ”casa Banilor” din astrograma Balanțelor, iar șansa va fi de partea lor.

Weekend-ul poate veni cu reușite în plan profesional sau cu vești bune legate de succesul unei afaceri.

Dumincă seara, armonia dintre Lună și Marte le va îndemna pe Balanțe să își exprime sentimentele într-un mod creativ și original iar pe cele singure, să facă primul pas în relația cu o persoană la care au început să țină.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.