Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-BERBECHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Berbec anunță șanse în plan profesional și financiar, chiar de luni.
Atunci, Luna aflată în ”casa Profesiei” din astrograma lor va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, cu Micul Benefic Venus și cu planeta Surprizelor, Uranus, aflată în ”casa Banilor” din astrograma lor.Nativii își pot găsi un loc de muncă mai bun sau pot obține o mărire de salariu

De miercuri, 18 iulie, atenția Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viață sau  spre lămurirea unor aspecte concrete legate de colaborări profesionale.
Seara zilei de joi și prima parte a zilei de vineri pot fi norocoase pentru nativii singuri,  dar interesați de relații pe termen lung.

În weekend, Berbecii pot rezolva, în mod neașteptat, o problemă financiară urgentă, iar în cuplu, se va reaprinde flacăra pasiunii.
Weekend-ul aduce situații interesante și pentru nativii singuri care vor să trăiască, din plin, fiecare clipă. Aceștia se pot îndrăgosti la prima vedere sau pot relua o mai veche poveste sentimentală.

Ziua de duminică este potrivită și pentru călătorii, dar și pentru refacerea legăturii cu foști colegi sau prieteni.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.