Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Capricorn anunță călătorii pentru unii nativi, relații la distanță pentru alții sau interes pentru cursuri și programe de perfecționare pentru cei care pun accent pe carieră.


Toate acestea sunt favorizate de aspectele pe care Luna le formează, în primele zile din săptămână, cu Marele Benefic Jupiter, cu planeta Iubirii și cu Pluton și Saturn, aflate în Capricorn.

De miercuri, 18 iulie, Luna aflată în Balanță va îndrepta atenția Capricornilor spre  carieră. Șansele nu vor lipsi, dar nativii trebuie să își calculeze cu atenție fiecare pas și să nu ignore prețul succesului. În cazul lor, acesta poate însemna schimbări în plan personal și, pe termen lung, chiar tensiuni în cuplu.

În ultima parte a săptămânii, relația cu prietenii, statutul în rețeaua profesională sau adaptarea planurilor pe termen lung la resursele reale de care dispun vor fi priorități pentru nativi.

Pentru unii Capricorni, prietenii din străinătate pot juca un rol decisiv în schimbarea carierei sau în găsirea unor parteneri ”de drum lung” în plan profesional.

Duminică târziu, se va forma un aspect armonios între Lună și Marte, care anunță demersuri importante pentru suplimentarea veniturilor, în săptămâna următoare.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.