Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-LEUHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Fecioară începe cu un aspect deosebit de favorabil nativilor, format, în zodia lor, de Lună și de planeta Iubirii. Acesta aduce noroc în iubire, inclusiv celor singuri și celor nemulțumiți de actuala relație.

Prezența planetei Venus în zodia lor le ajută pe Fecioare să atragă în viața lor mai multă iubire.
În cupluri se poate reface armonia sau se poate discuta despre (încă) un copil.

De miercuri, 18 iulie, Luna va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Fecioarelor și armonia cu planeta Acțiunii din sectorul Profesiei anunță motive de mulțumire la locul de muncă sau obținerea unui job mai bun.

Ultima parte a săptămânii va fi solicitantă și obositoare pentru nativii Fecioară, care vor reuși, cu greu, să facă slalom printre obligațiile de serviciu și cele personale (în special cele care privesc relația cu proprii copii).

În a doua parte a zilei de duminică, s-ar putea ca oaspeți neașteptați să le calce pragul sau, pentru cei care vor să se mute, poate apărea o ocazie favorabilă

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.