Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-GEMENIHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă foarte bună pentru rezolvarea unor probleme de familie sau pentru lucrări de amenajare și decorare a locuinței. 

Acestea pot fi demarate chiar de luni, când Luna va fi în armonie cu Venus, Micul Benefic, aflat în sectorul Familiei din astrogramă.

De miercuri, 18 iulie, atenția Gemenilor se va îndrepta spre copii și spre persoana iubită, iar ziua de joi poate aduce interesante oportunități sentimentale și pentru nativii singuri.

Ziua de joi  poate aduce și vești bune pentru Gemenii care trebuie să rezolve o problemă juridică sau administrativă legată de copii sau de un proiect personal ce le pune în valoare creativitatea.

Vineri, 20 iulie, va fi o zi excelentă pentru Gemenii care vor să obțină o promovare sau care susțin un examen sau un interviu. Pentru ceilalți nativi, ziua va aduce relații excelente cu șefii și colegii.

Aspectele astrale pun accent și pe sănătate și pe schimbările necesare în stilul de viață: avertizare pentru Gemenii care muncesc prea mult!

În weekend, pot izbucni tensiuni în familie din cauza banilor sau din cauza planurilor de vacanță, mai ales dacă Gemenii vor încerca să-și impună punctul de vedere

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.