Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-PEȘTIHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Pești anunță armonie în cuplu chiar de luni, când Luna și planeta Iubirii, Venus, vor acționa ”în echipă”, în sectorul Iubirii din astrogramă.Acesta se referă și la copii, deci săptămâna începe cu un aspect favorabil și pentru nativii care sunt părinți sau care își doresc asta.

De miercuri până vineri, pasiunea și atracția fizică vor fi coordonatele care vor domina viața sentimentală a Peștilor, inclusiv a celor singuri. Aceștia pot trăi aventuri pasagere sau se pot implica în relații pe termen lung, pline de pasiune și gelozie.

Vineri, 20 iulie, Luna va ajunge în zodia Scorpion, alături de Marele Benefic Jupiter, iar Peștii care își doresc să călătorească în străinătate vor avea șanse mari să își îndeplinească visul.
Mai mult, pentru mulți dintre aceștia, o simplă călătorie poate fi, de fapt, întâlnirea cu marea iubire ori cu partenerul de viață.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Lună și planeta Marte. Acesta anunță multe schimbări și împliniri. Mulți Pești vor avea convingerea că Destinul le face, în sfârșit, dreptate.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!
În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.
Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.