Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Rac

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-RACHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Rac anunță o agendă încărcată chiar de luni, când Luna va acționa în echipă cu Micul Benefic, Venus, în sectorul Comunicării din astrogramă, aducând invitații la evenimente, succes în negocieri, întâlniri, vești favorabile.


În primele două zile din săptămână, aspectele astrale favorizează și comunicarea în cuplu, dar și relațiile dintre Raci și copii, iar pentru nativii singuri, aduc succes în societate și admiratori discreți.

Miercuri, 18 iulie, pot izbucni discuții tăioase în cuplu, dacă părinții nativilor intervin prea mult în anumite situații sau au pretenția să fie consultați în orice problemă.

De vineri, 20 iulie, persoana iubită și copiii captează întreaga atenție a nativilor care sunt tentați să amâne rezolvarea unor afaceri sau a unor sarcini de serviciu pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi. Soluția nu este una potrivită pe termen lung, așa că Racii ar trebui să își administreze mai bine timpul.

Weekend-ul va fi perfect pentru călătorii în compania persoanei iubite și a copiilor, iar pentru cei singuri, călătoriile se pot transforma în ocazii excelente de a întâlni persoane speciale și de a se îndrăgosti.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.