Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-16-22-iulie-SĂGETĂTORHoroscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Săgetător anunță succes în plan profesional și mai mulți bani pentru nativi, chiar de luni, când Luna va acționa în echipă cu Micul Benefic Venus în sectorul Carierei din astrograma lor.
Prezența planetei Venus în ”casa Carierei” aduce armonie în relațiile nativilor cu colegii de serviciu, dar, de asemenea, poate însemna, pentru mulți Săgetători, o poveste de dragoste la locul de muncă.

Miercuri, Luna va ajunge în sectorul Prietenilor din astrograma Săgetătorilor și, până vineri, le va influența, în mod favorabil, viața socială și relațiile cu prietenii.

De vineri, sectorul Financiar din astrograma Săgetătorilor va fi ”aspectat” în mod favorabil de astre, iar mulți nativi vor reuși să recupereze o datorie sau vor fi recompensați pentru un bine făcut cândva, cuiva.

Sâmbătă, nativii care merg la serviciu vor fi remarcați de șefi, iar cei care au afaceri pe cont propriu vor avea succes neașteptat.
Duminică, Luna va ajunge în zodia lor și va fi în armonie cu Marte, aspect care îi va mobiliza pe nativi să își susțină, cu pasiune, ideile sau să se implice în proiecte de care sunt, cu adevărat, interesați.

 Săptămâna 16-22 iulie 2018 nu este marcată de evenimente astrale importante, dar zodiile nu sunt lipsite de șanse și  toate oportunitățile care apar trebuie fructificate la maximum!

În următoarea săptămână, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu, zodie în care se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin.
Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt favorabile noilor proiecte, marilor schimbări și deciziilor pe termen lung. Mercur retrograd aduce complicații, întârzieri și încurcături în domeniile pe care le patronează: comunicare, afaceri, călătorii.

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie-18 august 2018.